Logitech Preference Manager

Manuál k produktu
Fås ikke til dette produkt

Reservedele
Se alle

Garantioplysninger
Begrænset hardwaregaranti

Spørgsmål og svar

Der findes ingen artikler om dette produkt.

Download af software
Hent installationsprogrammer, drivere, opdateringer m.m.

Butikken med reservedele

Hvis en del af dit Logitech-produkt bliver væk eller går i stykker, behøver du ikke købet et helt nyt. Du kan finde den reservedel du mangler, lige her.

Spare part store
Læs mere.

Valgt software:

• Titel: Logitech Preference Manager
  • Softwareversion: 3.50.22
  • Forsendelsesdato: 25-MAR-2014
  • Platform: Mac OS X 10.6.8 - 10.9.x
  • Filstørrelse: 57.9 MB

Sådan henter du filer

1. Vælg dit styresystem i rullelisten til venstre. Sådan finder du ud af hvilket styresystem du har:
    • Mac – Åbn Apple-menuen, og klik på Om denne Mac.
  2. Vælg den software du vil hente.
  3. Vælg installationstype eller -fil.
  4. Klik på Download software.

Beskrivelse

Med Logitech Preference Manager kan du tilpasse gestikbetjeningen på Logitechs produkter med berøringsfølsom skærm. Du kan også føje alternative tastefunktioner til Logitechs tastaturer og meddelelser for statusfunktioner der er specifikke for enheden, f.eks. batteriniveau, niveau for tastebagbelysning og Caps Lock.

Hvorfor skal jeg opdatere?

• Rettet problemet med tilbagerettet/fremadrettet svipning i Chrome-browseren på Rechargeable Trackpad T651 til Mac og Ultrathin Touch Mouse T631 til Mac