YKSITYISYYDEN SUOJA & TIETOTURVA

YKSITYISYYDEN SUOJA & TIETOTURVA

Koska yksityisyytesi on meille tärkeää, Logitech on valmistellut tämän yksityisyydensuojalausunnon (”lausunto”), jossa selitetään, miten Logitech käyttää ja suojaa henkilökohtaisia tietoja verkkosivustollaan www.logitech.com (”sivusto”). Lue tämä sivu huolellisesti ja lähetä meille viesti osoitteeseen privacy@logitech.com, jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita.

 

TRUSTe- ja eurooppalainen Safe Harbor -sertifiointi

 

TIETOJEN KERÄÄMINEN
TIETOJEN KÄYTTÄMINEN
HENKILÖKOHTAISTEN TIETOJEN HALLINTA JA TARKASTELU
TIETOJEN SUOJAAMINEN
MUUTOKSET TÄHÄN LAUSUNTOON


TIETOJEN KERÄÄMINEN

Henkilökohtaisten tietojen lähettäminen

Voit rekisteröityä sivustollemme ja antaa henkilötietojasi esimerkiksi silloin, kun lataat ohjelmiston, rekisteröit uuden tuotteen, käytät tuotteen tietoja, ominaisuuksia tai ohjelmia tai kirjaudut sivulle, joka vaatii valtuutuksen. Tietoja saattavat olla esimerkiksi nimesi, sähköpostiosoitteesi ja kotiosoitteesi. Saatat myös antaa sellaisia tilastollisia tietoja kuin ikä, koulutus, kotitalouden tulotaso ja oletko yksityis- vai yrityskäyttäjä. Tiedät aina, mitkä tiedot lähetät, sillä annat tiedot manuaalisesti. Vaikka päättäisit olla rekisteröitymättä ja antamatta näitä tietoja, voit silti käyttää suurinta osaa sivustosta. Valitettavasti et voi käyttää osia, jotka edellyttävät rekisteröitymistä.

Lasten henkilökohtaiset tiedot

Emme tieten tahtoen kerää alle 13-vuotiaiden käyttäjien henkilökohtaisia tietoja. Jos tietoomme tulee, että hallussamme on tällaisia tietoja, ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin näiden tietojen poistamiseksi.

Automaattinen tietojen kerääminen

Logitechin palvelinlokeihin kerätään automaattisesti tiettyjä tietoja tietokoneesi laitteistosta ja ohjelmistoista, kun käyt sivustolla. Näihin tietoihin saattavat kuulua esimerkiksi IP-osoitteesi, käyttöjärjestelmäsi, kuvaukset kaikista käytetyistä Logitech-tuotteista ja niiden käyttötavoista, selaintyyppi, verkkotunnuksia, palvelun käyttöaikatietoja, palveluntarjoajan ja niiden sivujen osoitteita, joiden kautta ohjauduit sivustolle.

Logitech ja sen ulkopuoliset palveluntarjoajat keräävät evästeiden, verkkotunnuksien ja siirtymistietojen avulla tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Tämän lisäksi keräämme esimerkiksi käyttämiesi verkkosivustojen URL-osoitteita, tietoja siitä, mitä sivuja käytät sivustollamme ja tietoja tehdyistä tapahtumista (lataukset, pyynnöt ja niin edelleen). Voit asettaa selaimesi ilmoittamaan aina, kun eväste lähetetään, tai kieltämään tai poistamaan evästeet kokonaan, mutta tällöin tietyt toiminnot verkkosivustollamme eivät välttämättä toimi.

Verkkoyhteisöjen ominaisuudet

Sivustomme sisältää kirjautumismahdollisuuksia verkkoyhteisöihin, Facebookin tykkäyspainikkeen sekä käyttöliittymäelementtejä, kuten jakamispainikkeen (näihin viitataan yhteisnimellä ”ominaisuudet”). Nämä ominaisuudet saattavat kerätä IP-osoitteesi ja sivustollamme vierailemasi sivun sekä asettaa evästeen, jotta ominaisuus toimii oikein. Ominaisuuksia isännöi joko kolmas osapuoli tai sivustomme, ja niiden avulla profiilisivullesi voidaan lähettää tietoja sivustollamme suorittamistasi toimista muiden verkostosi käyttäjien kesken jaettavaksi. Näiden ominaisuuksien käyttö kuuluu sen yhtiön tietosuojalausunnon piiriin, joka toiminnot tarjoaa.

Tuotteiden ostaminen

Ostoskori- ja kassasivut saattavat näyttää ja vaikuttaa siltä, kuin olisit edelleen www.logitech.com-sivustolla. Näillä sivuilla kerätyt tiedot lähetetään kuitenkin maksut käsittelevälle taholle, ei Logitechille. Maksut käsittelevällä taholla on lupa kerätä ja käyttää lähetettyjä tietoja vain palvelun toimittamistarkoituksiin.

Suosittelemme, että tutustut maksut käsittelevän tahon tietosuojalausuntoon tietojen keräämisen yhteydessä.

Alkuun


TIETOJEN KÄYTTÄMINEN

Henkilökohtaiset tiedot

Logitech käyttää henkilökohtaisia tietojasi vain niihin tarkoituksiin, joihin tiedot lähetät (esimerkiksi tekniseen tukeen, jos lähetät tiedot teknisen tukipyynnön yhteydessä). Logitech käyttää näitä tietoja sinulle verkon tai sähköpostin välityksellä lähetettävään viestintään. (Ainoat poikkeukset tähän lausuntoon ovat ”palvelu- ja jatkosähköpostit”, jotka ovat ilmoituksia järjestelmän seisokkiajoista tai tuotteita koskevista ongelmista, salasanojen muistutusviestejä tai tietoja tuotteen ostamisen jälkeen.)

Jos lähetät henkilökohtaisia tietojasi ulkopuoliselle sivustolle, johon sivustollamme on linkki tai jolta on linkki sivustoomme, tietosi kuuluvat kyseisen osapuolen yksityisyydensuojalausunnon piiriin. Logitech suosittelee tutustumaan huolellisesti kaikkien vierailemiesi verkkosivustojen yksityisyydensuojalausuntoihin.

Muiden kuin henkilökohtaisten tietojen käyttäminen

Käytämme myös anonyymejä tietoja ja koostetietoja tilastojen ja raporttien luomiseen erilaisissa liiketoiminnallisissa tarkoituksissa. Saatamme koota anonyymejä tietoja ja jakaa ne markkinointikumppaneidemme kanssa voidaksemme tarjota kaikille asiakkaillemme heitä kiinnostavia tuotteita ja palveluja sekä parantaaksemme tarjoamiamme sisältöä ja palveluja.

Sähköpostiviestintä

Lähetämme käyttäjille ajoittain tuotteitamme ja palveluitamme koskevia sähköpostitiedotteita. Käytämme myös seurantapikseleitä, joiden avulla koostetaan tieto siitä, kuinka moni avaa tiedotteen.

Safe Harbor ja tietojen luovuttaminen

Tällä sivustolla kerätyt henkilötiedot voidaan tallentaa ja käsitellä Yhdysvalloissa tai missä tahansa maassa, missä Logitech tai sen sisar- tai tytäryhtiöt tai edustajat toimivat. Käyttämällä tätä sivustoa annat suostumuksesi tietojen siirtämiseen ulkomaille. Logitech on sitoutunut noudattamaan Yhdysvaltain kauppaministeriön kehittämän Safe Harbor -järjestelmän periaatteita koskien Euroopan unionista ja Sveitsistä peräisin olevien tietojen keräämistä, käyttöä ja säilyttämistä. Logitech noudattaa Safe Harbor -järjestelmän ilmoittamista, valintaa, eteenpäin siirtämistä, suojausta, tietojen koskemattomuutta, käyttöä ja täytäntöönpanoa koskevia yksityisyysperiaatteita. Lisätietoa Safe Harbor -järjestelmästä ja Logitechin sertifikaatista on osoitteessa www.export.gov/safeharbor.

Logitech ei jaa, myy, vuokraa tai muuten luovuta asiakkaidemme tai käyttäjien tietoja muille yhtiöille. Luovutamme lähettämiäsi tietoja vain seuraavissa tapauksissa:

  • Käytämme palveluiden tarjoamiseksi sisar- ja tytäryhtiöitämme ja muita palveluntarjoajia. Tällaisia ovat esimerkiksi Logitech Inc., joka on sitoutunut noudattamaan Yhdysvaltain kauppaministeriön kehittämän Safe Harbor -järjestelmän periaatteita yllä mainitun mukaisesti. Saatamme käyttää esimerkiksi sähköpostipalveluntarjoajaa lähettämään käyttäjille sähköpostiviestejä puolestamme. Kaikille palveluntarjoajille on asetettu tiukat luottamuksellisuusvaatimukset, ja niillä on oikeus käsitellä tietojasi vain meidän puolestamme ja antamiamme ohjeita noudattaen.
  • Saatamme jakaa vapaasti tietoja, joiden lähteet on poistettu tai muutettu anonyymeiksi, mutta vasta muokattuamme tiedot sellaisiksi, että niiden avulla vastaanottajien ei ole mahdollista tunnistaa sinua tai yhdistää tietoja sinuun.
  • Meidän saattaa olla tarpeen luovuttaa tietoja sinun tai omien lainsäädännöllisten oikeuksiemme suojaamiseksi tai jos laki, oikeusistuin tai viranomainen sitä vaatii.
  • Saatamme luovuttaa tietoja toiselle yritykselle, jos olemme aikeissa yhdistyä kyseisen yrityksen kanssa tai jos kyseinen yritys on hankkimassa Logitechin, tai muille yrityksille yhdistymisen, siirron tai myynnin yhteydessä tai omaisuutemme tai yrityksemme myynnin yhteydessä.
  • Pyydämme lupaasi sähköpostin välityksellä, verkkosivulla tai jollakin muulla tavalla, ennen kuin luovutamme henkilökohtaisia tietojasi mistään muusta syystä.
  • Jos annat tietoja verkkosivustomme julkisilla alueilla, esimerkiksi keskustelupalstalla, ne ovat julkisesti nähtävissä. Saatamme käyttää tällaisia tietoja uudestaan ja julkaista niitä valintamme mukaan ja käyttöehtojemme mukaisesti.
  • Logitechin omaisuusoikeuksien suojaamiseksi ja puolustamiseksi, mukaan lukien sivustomme.

Jos luovutamme henkilökohtaisia tietojasi yllä mainitun mukaisesti, edellytämme, että tietojasi vastaanottavat ulkopuoliset organisaatiot suojaavat ja säilyttävät tietosi käytäntöjemme mukaisesti.

Kielletty luovuttaminen

Yllä mainittuja tapauksia lukuun ottamatta Logitech ei luovuta ilman erillistä lupaasi henkilökohtaisia tietojasi ulkopuolisille, mukaan lukien mainostajat.

Alkuun

HENKILÖKOHTAISTEN TIETOJEN HALLINTA JA TARKASTELU

Jos haluat meidän päivittävän tai poistavan sinuun liittyviä tietoja, ota meihin yhteyttä jollakin seuraavista tavoista:

Puhelimitse: +1 510-795-8500
Sähköpostitse: privacy@logitech.com
Postitse: Logitech Privacy Officer, 7600 Gateway Blvd., Newark, CA 94560 USA

Verkkosivustolla: http://www.logitech.com/subscribe

Voit käyttää näitä yhteydenottotapoja myös silloin, jos haluat pyytää meitä poistamaan henkilökohtaiset tietosi sivustollamme olevista blogi- tai yhteisöfoorumeista. Jos Logitech ei pysty poistamaan kaikkia henkilökohtaisia tietojasi, kerromme sinulle, miksi näin on. Voit lopettaa mainossähköpostien vastaanottamisen noudattamalla sähköpostissa olevia peruutusohjeita tai käyttämällä sivustollamme olevaa tilauksenhallintasivua. Logitech vastaa henkilötietojen tarkistusta koskeviin pyyntöihin 30 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta.

Sinulla on mahdollisuus kieltäytyä henkilökohtaisten tietojesi käyttämisestä johonkin tiettyyn tarkoitukseen pyytäessämme näitä tietoja. Säilytämme tietojasi niin kauan, kun tilisi on käytössä tai palveluiden tarjoaminen sitä edellyttää. Tietojasi säilytetään ja käytetään tarvittaessa laillisten velvoitteiden täyttämiseksi, riita-asioiden ratkaisemiseksi ja sopimusten toimeenpanemiseksi.

Alkuun

TIETOJEN SUOJAAMINEN

Logitech on sitoutunut suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi. Hyödynnämme monia erilaisia turvallisuustekniikoita ja -toimia, kuten SSL-salausta, henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi luvattomalta tarkastelulta, käytöltä tai luovuttamiselta. 

Logitechille on myönnetty TRUSTe:n Privacy Seal merkkinä siitä, että tämä yksityisyydensuojakäytäntö on TRUSTe-ohjelman vaatimusten mukainen mitä tulee henkilötietojesi keräämiseen ja käyttöön liittyvään läpinäkyvyyteen, vastuuseen ja valintaan. TRUSTe-ohjelma ei kata tietoja, jotka on saatettu kerätä sivustolta ladattujen ohjelmistojen kautta. TRUSTe-ohjelma kattaa ainoastaan www.logitech.com-sivuston kautta kerätyt tiedot. Itsenäisenä ulkopuolisena toimijana TRUSTe:n tavoitteena on parantaa verkon luotettavuutta kuluttajien ja yritysten keskuudessa maailmanlaajuisesti sen johtavan Trustmark-yksityisyysmerkinnän ja innovatiivisten ratkaisujen avulla. Jos sinulla on tietosuojalausuntoamme koskevia kysymyksiä tai huomautuksia, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@logitech.com. Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme, voit ottaa yhteyttä TRUSTe:hen täällä.

Alkuun

MUUTOKSET TÄHÄN LAUSUNTOON

Logitech päivittää tätä lausuntoa aika ajoin. Jos tähän lausuntoon tai siihen, miten Logitech käyttää henkilötietojasi tehdään materiaalimuutoksia, ilmoitamme muutoksista näkyvästi ennen muutoksien tekemistä. Missään tapauksessa emme tee luvattasi muutoksia, jotka heikentävät aiemmin kerättyjen henkilötietojesi suojausta.

Logitech suosittelee, että palaat tälle sivulle säännöllisin väliajoin pysyäksesi tietoisena siitä, miten Logitech suojaa tietojasi.

Kiitos Logitechia ja tuotteitamme kohtaan osoittamastasi kiinnostuksesta.

Muokattu 15. lokakuuta 2013