Logitech Preference Manager

Tuotteen käyttöohje
Ei ole saatavilla tälle tuotteelle

Varaosat
Näytä kaikki

Takuutiedot
Rajoitettu laitteistotakuu

Usein esitetyt kysymykset

Tätä tuotetta koskevia artikkeleita ei ole saatavilla.

Lataa ohjelmisto

Valittu ohjelmisto:

• Otsikko: Logitech Preference Manager
  • Ohjelmistoversio: 3.50.22
  • Lähetyspäivämäärä: 25-MAR-2014
  • Alusta: Mac OS X 10.6.8 - 10.9.x
  • Tiedoston koko: 57.9 MB

Lataa ohjeet

1. Valitse käyttöjärjestelmäsi vasemmalla olevasta pudotusvalikosta. Käyttöjärjestelmän selvittäminen:
    • Mac – Avaa Omenavalikko ja valitse Tietoja tästä Macista.
  2. Valitse ohjelmisto, jonka haluat ladata.
  3. Valitse asennustapa tai -tiedosto.
  4. Napsauta Lataa ohjelmisto.

Kuvaus

Logitech Preference Manager -toiminnolla voit mukauttaa Logitech-kosketustuotteiden elehallintaa. Toiminto myös lisää Logitech-näppäimistöihin parannetut näppäintoiminnot ja ilmoitukset laitekohtaisista tilaominaisuuksista, kuten akun varaustasosta, näppäinten taustavalaistuksen tasosta ja Caps Lockista.

Miksi päivitys kannattaa?

• Chrome-selaimen eteen- ja taaksepäin pyyhkäisyyn liittyvä ongelma on ratkaistu Rechargeable Trackpad T651 for Mac- ja Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac -tuotteissa