Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac

Winkel voor reserveonderdelen

Voor een zoekgeraakt of beschadigd onderdeel van uw Logitech-product hoeft u niet een heel nieuw product aan te schaffen. Hier vindt u dat ene reserveonderdeel waar u naar op zoek bent.

Spare part store
Meer informatie.

ultrathin-touch-mouse-t631
M-R0044

Software downloaden

Geselecteerde software:

• Titel: Logitech Preference Manager
  • Softwareversie: 3.50.22
  • Berichtdatum: 25-MAR-2014
  • Platform: Mac OS X 10.6.8 - 10.9.x
  • Bestandsgrootte: 57.9 MB

Downloadinstructies

1. Selecteer je besturingssysteem in het vervolgkeuzemenu aan de linkerkant. Bepaal je besturingssysteem:
    • Mac: open het Apple-menu en klik op 'Over deze Mac'.
  2. Selecteer de software die je wilt downloaden.
  3. Selecteer het installatietype of -bestand.
  4. Klik op 'Software downloaden'.

Beschrijving

Via Logitech Preference Manager kun je bewegingsgebaseerde knoppen voor Logitech-touchproducten aanpassen. Logitech Preference Manager voegt ook uitgebreide toetsfunctionaliteit aan Logitech-toetsenborden toe, en activeert meldingen voor apparaatspecifieke statusfuncties zoals batterijniveau, de sterkte van de toetsverlichting en de status van CapsLock.

Waarom bijwerken?

• Probleem opgelost met vorige/volgende vegen bij de Chrome-browser op de Rechargeable Trackpad T651 for Mac en Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac