Wireless Headset H600

Geselecteerde software:

• Titel: Headset Pairing Utility
  • Softwareversie: 1.00.009
  • Berichtdatum: 1-25-2012
  • Platform: Windows 7
  • Bestandsgrootte: 9mb

Downloadinstructies

Druk op de downloadknop en sla het ZIP-bestand op uw harde schijf op (noteer de locatie waar het gedownloade bestand is opgeslagen). Wanneer het bestand gedownload is, pakt u het bestand uit en klikt u op het bestand "pairing.exe" en volgt u de instructies op het scherm om de nieuwe software te installeren.

Voor begeleiding bij het koppelen van uw headset met uw computer, raadpleegt u de onderstaande sectie Wat is er nieuw.

N.B.
Deze release van de software voor headsetkoppeling biedt alleen ondersteuning voor het bovenstaande besturingssysteem. Hebt u een ander platform, selecteer dan de juiste versie die uw platform ondersteunt.