Rechargeable Trackpad for Mac

T-R003 (T651)

Utvalgt programvare:

• Tittel: Logitech Preference Manager
  • Programvareversjon: 3.50.22
  • Postet den: 25-MAR-2014
  • Plattform: Mac OS X 10.6.8 - 10.9.x
  • Filstørrelse: 57.9 MB

Instruksjoner for nedlasting

1. Velg operativsystemet ditt fra rullegardinmenyen til venstre. Slik finner du ut hvilket operativsystem du bruker:
    • Mac – fra Apple-menyen velger du Om denne maskinen.
  2. Velg programvaren du vil laste ned.
  3. Velg installasjonstypen eller filen.
  4. Klikk på Last ned programvare.

Beskrivelse

Med Logitech Preference Manager kan du tilpasse gestkontroller for Logitech-berøringsprodukter. Det legger også til forbedrede tastefunksjoner for Logitech-tastaturer og varsler for enhetsspesifikke statusfunksjoner, f.eks. batterinivå, baklysnivå for taster og Caps Lock.

Hvorfor oppdatere?

• Korrigert problem med sveiping fremover/bakover i nettleseren Chrome for Rechargeable Trackpad T651 for Mac og Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac