Telefonstøtte

På telefon

1. Produktnavn
  2. Modellnummer

3. Delenummer (P/N)

Delnummeret til produktet finner du som regel på undersiden. Det er på ni eller ti siffer, og begynner som regel med tallet 8.

4. Operativsystem
  • Støtte – Hovedside

Tilbehør og systemer for direkteavspilling av mediefiler

Finn numre til brukerstøtte

Harmony

Finn gratisnumre til brukerstøtte

• Harmony produktstøtte

Merk: Telefonstøtte er tilgjengelig i en begrenset periode etter første konfigurering av Harmony-fjernkontrollen. Logg på Harmony-programmet hvis du vil vite mer om telefonstøttealternativene.

Alle kunder har rett til nettbasert støtte og e-poststøtte. Nyttig Harmony-programvare er også tilgjengelig.

Skaff deg Harmony-programvaren

• Støtte – Annet

• 3dConnexion

Teknisk støtte for SpaceNavigator, SpaceExplorer og SpacePilot.

Brukerstøtte

• Alert og WiLife digitale overvåkningskameraer

Teknisk støtte for overvåkningskameraer til innendørs og utendørs bruk samt digitalurkameraer.

Brukerstøtte

• Støtte – Bestilling på nett

• Logitechs kundestøtte er åpen mandag–fredag

Storbritannia/Irland: 8:00 - 18:00
      Portugal: 8:00 - 17:00
      Resten av Europa: 9:00 - 18:00