Wireless Headset H600

Last ned programvare

Utvalgt programvare:

• Tittel: Headset Pairing Utility
  • Programvareversjon: 1.00.009
  • Postet den: 1-25-2012
  • Plattform: Windows 7
  • Filstørrelse: 9mb

Instruksjoner for nedlasting

Trykk på nedlastingsknappen og lagre .zip-filen til harddisken (vær oppmerksom på hvor den nedlastede filen blir lagret). Når filen er lastet ned, pakker du ut .zip-filen, dobbeltklikker på "pairing.exe" og følger instruksjonene på skjermen for å installere den nye programvaren.

For veiledning om hvordan du skal kople headset-enheten til datamaskinen, se seksjonen Hva er nytt nedenfor.

Merk:
Denne utgivelsen av headsettilkoplingsprogramvaren støtter kun operativsystemet vist ovenfor. Hvis du bruker et annet system, må du velge riktig versjon som støtter ditt system.