Wireless Solar Keyboard K760

Vanlige spørsmål

Last ned programvare
Her kan du laste ned programvare, drivere, oppdateringer og mye mer.

Tilbehørsbutikken

Hvis du har mistet eller ødelagt en del av Logitech-produktet ditt, trenger du ikke nødvendigvis å kjøpe et nytt produkt. Her kan du finne reservedelen du trenger.

Spare part store
Les mer.

EMEA version
Y-R0029

Utvalgt programvare:

• Tittel: Logitech Preference Manager
  • Programvareversjon: 3.50.22
  • Postet den: 25-MAR-2014
  • Plattform: Mac OS X 10.6.8 - 10.9.x
  • Filstørrelse: 57.9 MB

Instruksjoner for nedlasting

1. Velg operativsystemet ditt fra rullegardinmenyen til venstre. Slik finner du ut hvilket operativsystem du bruker:
    • Mac – fra Apple-menyen velger du Om denne maskinen.
  2. Velg programvaren du vil laste ned.
  3. Velg installasjonstypen eller filen.
  4. Klikk på Last ned programvare.

Beskrivelse

Med Logitech Preference Manager kan du tilpasse gestkontroller for Logitech-berøringsprodukter. Det legger også til forbedrede tastefunksjoner for Logitech-tastaturer og varsler for enhetsspesifikke statusfunksjoner, f.eks. batterinivå, baklysnivå for taster og Caps Lock.

Hvorfor oppdatere?

• Korrigert problem med sveiping fremover/bakover i nettleseren Chrome for Rechargeable Trackpad T651 for Mac og Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac