Wireless Headset H600

Vald programvara:

• Titel: Headset Pairing Utility
  • Programversion: 1.00.009
  • Publiceringsdatum: 1-25-2012
  • Plattform: Windows 7
  • Filstorlek: 9mb

Anvisningar för nedladdning

Tryck på nedladdningsknappen och spara zip-filen på din hårddisk (notera platsen där den nedladdade filen sparas). När zip-filen har laddats ned packar du upp den, klickar på pairing.exe och följer anvisningarna på skärmen för att installera den nya programvaran.

Vägledning om hur du kopplar ditt headset till datorn finns i avsnittet om nyheter nedan.

Obs!
Den här versionen av programvaran för koppling av headset stöder endast det operativsystem/den plattform som anges ovan. Om du använder en annan plattform bör du välja den version som är avsedd för plattformen.