Wireless Solar Keyboard K760

Frågor och svar

Nedladdningsbara program
Ladda ner installationsprogram, drivrutiner, uppdateringar med mera.

Reservdelsbutiken

Du ska inte behöva betala för en ny produkt om något går sönder eller om du tappar bort en del. Här hittar du reservdelarna som du letar efter.

Spare part store
Mer information.

EMEA version
Y-R0029

Vald programvara:

• Titel: Logitech Preference Manager
  • Programversion: 3.50.22
  • Publiceringsdatum: 25-MAR-2014
  • Plattform: Mac OS X 10.6.8 - 10.9.x
  • Filstorlek: 57.9 MB

Anvisningar för nedladdning

1. Välj operativsystem i menyn till vänster. Så här fastställer du vilket operativsystem du har:
    • Mac – Öppna Apple-menyn och klicka på Om den här datorn.
  2. Markera programmet som du vill ladda ned.
  3. Välj installationstyp eller fil.
  4. Klicka på Ladda ner programvara.

Beskrivning

Med Logitechs inställningshanterare kan du anpassa de geststyrda kontrollerna för Logitechs pekprodukter. Den lägger också till utökade tangentfunktioner för Logitechs tangentbord och meddelande för enhetsspecifika statusfunktioner som batterinivå, nivå på bakgrundsbelysning för tangenter och Caps Lock.

Varför bör jag uppdatera?

• Åtgärdat problem med sveprörelsen bakåt/framåt i Chrome på Rechargeable Trackpad T651 for Mac och Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac