ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ ΤΗΣ LOGITECH

Η Logitech, Inc. και οι συνδεόμενες με αυτήν επιχειρήσεις (εφεξής καλούμενες από κοινού «Logitech» και «Εμείς») σέβονται το απόρρητό σας. Η παρούσα Δήλωση Ιδιωτικού Απορρήτου εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο η Logitech συλλέγει και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που επισκέπτονται τις δικτυακές τοποθεσίες και τις τοποθεσίες για κινητές συσκευές που περιέχουν απευθείας σύνδεσμο προς την παρούσα Δήλωση Ιδιωτικού Απορρήτου (εφεξής καλούμενες από κοινού «Τοποθεσίες»).

Δεδομένα που υποβάλλονται εκούσια

Όταν μας καλείτε, μας στέλνετε email ή συμπληρώνετε μια φόρμα σε μία από τις Τοποθεσίες μας, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που παραχωρείτε για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή για να σας βοηθήσουμε. Αν πραγματοποιείτε αγορές μέσω των Τοποθεσιών μας, ενδέχεται να συλλέγουμε δεδομένα που είναι αναγκαία για την επεξεργασία της παραγγελίας σας, όπως είναι η διεύθυνση αποστολής, τα προϊόντα που παραγγείλατε και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Δεδομένα που υποβάλλονται ακούσια

Όταν επισκέπτεστε τις Τοποθεσίες μας, ανάλογα με τις επιλογές συμμετοχής που έχετε ορίσει, κοινοποιείτε αυτόματα σε εμάς συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν τις δραστηριότητες που εκτελείτε στις Τοποθεσίες μας, τον τύπο εξοπλισμού και το λογισμικό που χρησιμοποιείτε, (όπως είναι το λειτουργικό σύστημα ή το πρόγραμμα περιήγησης), τις πληροφορίες που αποθηκεύονται σε cookie, τη διεύθυνση IP, τον χρόνο πρόσβασης, τις ιστοσελίδες από τις οποίες ήρθατε, τις περιοχές από τις οποίες πλοηγηθήκατε στην ιστοσελίδα και τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να κατανοήσουμε καλύτερα τα ενδιαφέροντα των χρηστών των Τοποθεσιών μας καθώς και για να βελτιώσουμε τις Τοποθεσίες, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Επί του παρόντος, δεν ανταποκρινόμαστε σε σήματα «Να μη γίνεται παρακολούθηση» των προγραμμάτων περιήγησης καθώς προσπαθούμε να παρέχουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία δικτυακής τοποθεσίας.

CookieS

Η Logitech χρησιμοποιεί cookies τα οποία είναι στην ουσία μικρά αρχεία δεδομένων που αποθηκεύονται στον υπολογιστή, το tablet, το κινητό τηλέφωνο ή σε άλλες συσκευές. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies.

Χρήση και κοινοποίηση δεδομένων

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγουμε για να σας προσφέρουμε εμπλουτισμένες, διαδραστικές εμπειρίες. Πιο συγκεκριμένα, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα:

  • για την παροχή της υπηρεσίας ή την ολοκλήρωση των συναλλαγών ύστερα από αίτημά σας,
  • για τη βελτίωση και την ανάπτυξη των προϊόντων μας,
  • για την εξατομίκευση της εμπειρίας σας,
  • για την επεξεργασία αιτήσεων εργασίας που υποβάλλετε στις Τοποθεσίες μας,
  • για την προβολή διαφημιστικών και προωθητικών ενεργειών σε εσάς σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν την αποστολή προωθητικού υλικού επικοινωνίας, στοχευμένη διαφήμιση και την προβολή σχετικών προσφορών.
Διαβαστε περισσοτερα

Δεν πωλούμε τα προσωπικά δεδομένα σας.

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Χρησιμοποιούμε συγγενείς ή μη συγγενείς παρόχους υπηρεσιών οι οποίοι μας βοηθούν να επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα για την παροχή υπηρεσιών και τη διαχείριση των εργασιών μας, σύμφωνα με αυστηρές συμφωνίες εμπιστευτικότητας. Για παράδειγμα, οι πάροχοι υπηρεσιών μας βοηθούν να προσφέρουμε τα εξής:

Περιγραφή υπηρεσίας Δεδομένα που παρέχονται Σκοπός
Υποστήριξη πελατών Δεδομένα επικοινωνίας, δεδομένα ερευνών Βοήθεια στην αντιμετώπιση προβλημάτων και στην παροχή υποστήριξης για προϊόντα και υπηρεσίες
Λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου Δεδομένα επικοινωνίας, αλληλεπιδράσεις με τις δικτυακές τοποθεσίες Διευκόλυνση των διαδικτυακών πωλήσεων των προϊόντων μας
Προσφορές και σχετικές ειδήσεις Δεδομένα επικοινωνίας, δεδομένα cookies Παροχή πληροφοριών και κινήτρων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
Απόδοση δικτυακής τοποθεσίας Δεδομένα cookies, αλληλεπιδράσεις με τη δικτυακή τοποθεσία Παροχή λειτουργιών και δυνατοτήτων κατά την επίσκεψη στις δικτυακές τοποθεσίες μας
Διαχείριση συμμετοχής σε cookies Δεδομένα cookies Παροχή δυνατότητας επιλογής των cookies που θα επιτρέπονται στις δικτυακές τοποθεσίες μας

Αυτές οι εταιρείες πρέπει να τηρούν τις απαιτήσεις προστασίας και ασφάλειας των δεδομένων και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουν από εμάς για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς

  1. συμμόρφωσης με σχετικούς νόμους, ρυθμιστικές απαιτήσεις και ανταπόκρισης σε έννομα αιτήματα, δικαστικές εντολές και νομικές διαδικασίες,
  2. προστασίας και υπεράσπισης των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας που ανήκουν σε εμάς ή σε τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων της επιβολής συμφωνιών, πολιτικών και όρων χρήσης,
  3. έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας της ασφάλειας των εργαζομένων μας ή οποιουδήποτε προσώπου ή
  4. που σχετίζονται με τη διερεύνηση ή την αποτροπή απάτης.

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς μιας επιχειρηματικής συμφωνίας ή της διαπραγμάτευσης μιας επιχειρηματικής συμφωνίας που περιλαμβάνει την πώληση ή μεταβίβαση του συνόλου ή μέρους της επιχείρησης ή των περιουσιακών στοιχείων μας. Στις εν λόγω συμφωνίες μπορεί να περιλαμβάνεται οποιαδήποτε συναλλαγή ή διαδικασία συγχώνευσης, χρηματοδότησης, εξαγοράς, μεταβίβασης, κοινοπραξίας, συνεργασίας ή πτώχευσης.

Χρησιμοποιούμε επίσης ελεύθερα και κοινοποιούμε συγκεντρωτικές και ψευδώνυμες πληροφορίες για σκοπούς απόδοσης και ανάλυσης, οι οποίες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητάς σας.

Παιδιά

Δεν συλλέγουμε ή δεν διατηρούμε εν γνώσει μας οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο από χρήστες κάτω των 13 ετών. Εάν μάθουμε ότι έχουν συλλεχθεί τέτοιου είδους πληροφορίες από χρήστες κάτω των 13 ετών στις ή μέσω των Τοποθεσιών μας, θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για τη διαγραφή τους. Αν είστε γονέας ή νόμιμος κηδεμόνας παιδιού κάτω των 13 ετών που έχει εγγραφεί για τη δημιουργία λογαριασμού ή τη χρήση κάποιας υπηρεσίας στις Τοποθεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας, προκειμένου να τερματιστεί ο λογαριασμός ή υπηρεσία του παιδιού και να διαγραφούν τα προσωπικά του στοιχεία.

Διατήρηση δεδομένων

Διατηρούμε προσωπικά δεδομένα για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την παροχή λειτουργιών και την ολοκλήρωση των συναλλαγών που ζητήσατε ή για άλλους νόμιμους σκοπούς, όπως είναι η συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις, η επίλυση διενέξεων και η εφαρμογή των συμφωνιών μας. Επειδή αυτές οι ανάγκες διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο των δεδομένων, το πλαίσιο των αλληλεπιδράσεων μας με εσάς ή την από μέρους σας χρήση των Τοποθεσιών μας, οι περίοδοι διατήρησης μπορεί να διαφέρουν σημαντικά.

Ασφάλεια δεδομένων

Χρησιμοποιούμε πιστοποιητικά TLS, κρυπτογράφηση, περιορισμούς πρόσβασης στα δεδομένα, λογισμικό προστασίας από ιούς και τείχη προστασίας για τη μείωση του κινδύνου μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα. Καμία μετάδοση δεδομένων μέσω του Internet ή οποιουδήποτε ασύρματου δικτύου δεν είναι εντελώς ασφαλής. Λάβετε υπόψη τους κινδύνους για την ασφάλεια όταν αποστέλλετε προσωπικά δεδομένα σε εμάς και όταν δημοσιεύετε πληροφορίες στα δημόσια φόρουμ μας.

Αν θέλετε να αναφέρετε ζητήματα ασφάλειας σχετικά με κάποιο από τα προϊόντα μας, συμπληρώστε τη φόρμα και τα απαιτούμενα συνημμένα έγγραφα και στείλτε τα στην Ασφάλεια Logitech.

Πλαίσιο προστασίας απορρήτου Privacy Shield ΕΕ - Η.Π.Α. και Πλαίσιο προστασίας απορρήτου Privacy Shield Ελβετίας - Η.Π.Α.

Η Logitech, Inc. και τα νομικά της πρόσωπα που εδρεύουν στις ΗΠΑ, όπως είναι η Logitech Latin America Inc., συμμετέχουν σε και έχουν πιστοποιήσει τη συμμόρφωσή τους με το πλαίσιο προστασίας απορρήτου Privacy Shield ΕΕ - ΗΠΑ και το πλαίσιο προστασίας απορρήτου Privacy Shield Ελβετίας - ΗΠΑ, όπως έχει οριστεί από το Υπουργείο Εμπορίου των Η.Π.Α. σχετικά με τη συλλογή, τη χρήση και τη διατήρηση προσωπικών δεδομένων που μεταφέρονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελβετία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν προκύψει διένεξη μεταξύ των όρων της παρούσας πολιτικής απορρήτου και των αρχών του προγράμματος Privacy Shield, θα υπερισχύσουν οι αρχές του προγράμματος Privacy Shield. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα Privacy Shield και να δείτε την πιστοποίησή μας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.privacyshield.gov/

Διαβαστε περισσοτερα

Είμαστε υπεύθυνοι για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που λαμβάνουμε, σύμφωνα με κάθε πλαίσιο προστασίας απορρήτου Privacy Shield, και για τις εν συνεχεία μεταφορές τους σε τρίτα μέρη που ενεργούν ως αντιπρόσωποι για λογαριασμό μας. Συμμορφωνόμαστε με τις αρχές του πλαισίου προστασίας απορρήτου Privacy Shield για όλες τις περαιτέρω μεταφορές δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την ΕΕ και την Ελβετία, συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων περί ευθύνης για περαιτέρω μεταφορά.

Όσον αφορά τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που λαμβάνονται ή μεταφέρονται σύμφωνα με τα πλαίσια προστασίας απορρήτου Privacy Shield, η Logitech υπόκειται στις ρυθμιστικές εξουσίες επιβολής της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των Η.Π.Α.. Σε ορισμένες καταστάσεις, ενδέχεται να απαιτείται από εμάς να κοινοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα απαντώντας σε έννομα αιτήματα από δημόσιες αρχές, συμπεριλαμβανομένης της συμμόρφωσης με απαιτήσεις εθνικής ασφάλειας ή επιβολής του νόμου.

Σε συμμόρφωση με τις αρχές του πλαισίου προστασίας απορρήτου Privacy Shield, δεσμευόμαστε για την επίλυση παραπόνων σχετικά με τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών στοιχείων σας. Οι πολίτες της ΕΕ και της Ελβετίας με ερωτήματα ή παράπονα σχετικά με την πολιτική μας για το πλαίσιο Privacy Shield θα πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες επικοινωνίας.

Εάν σας απασχολεί κάποιο θέμα που δεν έχει λυθεί αναφορικά με το ιδιωτικό απόρρητο ή τη χρήση των δεδομένων, για το οποίο δεν έχουμε δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις, επικοινωνήστε με τον ανεξάρτητο πάροχο υπηρεσιών επίλυσης διαφορών με έδρα στις ΗΠΑ με τον οποίο συνεργαζόμαστε (χωρίς χρέωση) χρησιμοποιώντας την ακόλουθη φόρμα: https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, που περιγράφονται πληρέστερα στον δικτυακή τοποθεσία του πλαισίου απορρήτου Privacy Shield, μπορείτε να απευθυνθείτε σε δεσμευτική διαιτησία, αφού εξαντληθούν οι άλλες διαδικασίες επίλυσης διαφορών.

Μόνο για δεδομένα ανθρώπινων πόρων: Δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε με τις αρχές προστασίας δεδομένων της ΕΕ (DPA) και τον Ελβετό Ομοσπονδιακό Επίτροπο για την Προστασία των Δεδομένων και των Πληροφοριών (FDPIC), κατά περίπτωση, και να συμμορφωνόμαστε με την οδηγία που δίνουν αυτές οι αρχές σχετικά με τα δεδομένα ανθρώπινων πόρων που μεταφέρονται από την ΕΕ και την Ελβετία στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο μιας εργασιακής σχέσης.

Η Logitech υπόκειται στις ερευνητικές εξουσίες και τις εξουσίες επιβολής της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των ΗΠΑ («FTC»).

Έλεγχος και πρόσβαση στις πληροφορίες σας

Μπορείτε να ζητήσετε να ενημερώσουμε ή να διαγράψουμε/απενεργοποιήσουμε ορισμένες πληροφορίες που ανήκουν σε εσάς.

Εάν δεν είμαστε σε θέση να καταργήσουμε ορισμένα προσωπικά σας στοιχεία, θα σας ενημερώσουμε για το λόγο. Αν έχετε εγγραφεί σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ, μπορείτε να διακόψετε τη λήψη αυτών των μηνυμάτων ακολουθώντας τις οδηγίες κατάργησης εγγραφής που περιλαμβάνονται στο μήνυμα που λάβατε ή από τη σελίδα διαχείρισης εγγραφών της Τοποθεσίας μας. https://www.logitech.com/subscribe.

Έχετε, επίσης, το δικαίωμα να ζητήσετε να μάθετε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η επεξεργασία των δεδομένων σας και σε ποιους τα κοινοποιούμε.

Επιπλέον, αν πιστεύετε ότι ορισμένες από τις πληροφορίες που διαθέτει η Logitech για εσάς δεν είναι ακριβείς, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση αυτών των πληροφοριών.

Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας να αναθεωρήσετε τα στοιχεία που έχουμε στα αρχεία μας για εσάς μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία λήψης του εν λόγω αιτήματος.

Εάν έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή θα θέλατε να υποβάλετε κάποιο αίτημα αναφορικά με τα δεδομένα σας ή σχετικά με τη Δήλωσή μας, τις προηγούμενες Δηλώσεις και τις πρακτικές μας για τα δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση support.logitech.com/response-center ή με τους ακόλουθους τρόπους:

Τηλέφωνο: +1 646-454-3200
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: support.logitech.com/response-center
Ταχυδρομική διεύθυνση: Εκπρόσωπος απορρήτου της Logitech, 7700 Gateway Blvd., Newark, CA 94560 USA

Εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την απάντησή μας, μπορείτε να παραπέμψετε την καταγγελία ή τη διένεξη περί ιδιωτικού απορρήτου στην αντίστοιχη περιφερειακή ή εθνική αρχή προστασίας δεδομένων της δικαιοδοσίας σας.

Ειδικές πληροφορίες για χρήστες της ΕΕ και της Ελβετίας

Από τις 25 Μαΐου 2018, η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων ατόμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπόκειται στον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων («ΓΚΠΔ»). Αυτή η ενότητα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα των χρηστών στην ΕΕ και τις υποχρεώσεις της Logitech βάσει του ΓΚΠΔ. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μέσω της χρήσης των Τοποθεσιών μας, ελέγχεται από την Logitech Inc, 7700 Gateway Blvd., Newark, CA 94560 USA. Ο Ευρωπαϊκός αντιπρόσωπος είναι η Logitech Ireland Services Ltd, 3400, Airport Business Park, Kinsale Road, Cork, Ireland.

Διαβαστε περισσοτερα

Νομική βάση για την επεξεργασία

Η Logitech επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με πελάτες στην ΕΕ σε μία ή περισσότερες νομικές βάσεις που προσδιορίζονται από τον ΓΚΠΔ.

  1. Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη σύναψη μιας σύμβασης με εσάς ή την εκπλήρωσή της.
    Είναι αναγκαίο για εμάς να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας για την ενεργοποίηση και τη δήλωση προϊόντων, για να διασφαλίζεται ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε λειτουργούν σωστά, για τη συντήρηση και τη βελτίωση προϊόντων, για την απάντηση σε ερωτήσεις και αιτήματα από εσάς και για την παροχή υποστήριξης πελατών.
  2. Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τα έννομα συμφέροντα της Logitech.
    Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα χρήσης για την υποστήριξη των λειτουργιών της δικτυακής τοποθεσίας, τον εντοπισμό και την αποτροπή περιπτώσεων απάτης και για την προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας άλλων πελατών, τρίτων μερών ή των δικών μας δικαιωμάτων και συμφερόντων. Λαμβάνουμε υπόψη τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας σε αυτήν τη διαδικασία και μετατρέπουμε τα προσωπικά δεδομένα σε ψευδώνυμα στο μέγιστο βαθμό που αυτό είναι πρακτικά εφικτό. Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για τη συμμόρφωσή μας με σχετικές ρυθμιστικές απαιτήσεις και για να ανταποκριθούμε σε έννομα αιτήματα, δικαστικές εντολές και νομικές διαδικασίες.
  3. Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την κάλυψη των έννομων συμφερόντων της Logitech.
    Ενδέχεται να χρειαστεί να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα σας προκειμένου να συμμορφωθούμε με τους σχετικούς νόμους της ΕΕ ή των κρατών-μελών.
  4. Συναίνεση
    Η Logitech επεξεργάζεται ορισμένα προσωπικά δεδομένα βάσει συναίνεσης. Αυτό γίνεται συνήθως για τη χρήση υλικού επικοινωνίας άμεσου μάρκετινγκ. Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ https://www.logitech.com/subscribe.
Τα δικαιώματα και οι επιλογές σας

Αν είστε πελάτης της Logitech που κατοικεί στην ΕΕ, έχετε τα δικαιώματα που περιγράφονται παρακάτω αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τη Logitech.

Δικαίωμα πρόσβασης και επεξήγησης
  • Έχετε το δικαίωμα να λάβετε επεξήγηση για το τι δεδομένα διατηρεί η Logitech σχετικά με εσάς και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιεί.
  • Έχετε το δικαίωμα να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρεί η Logitech σχετικά με εσάς.
Δικαίωμα διόρθωσης
  • Αν πιστεύετε ότι ορισμένες από τις πληροφορίες που διαθέτει η Logitech για εσάς δεν είναι ακριβείς ή ολοκληρωμένες, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση αυτών των πληροφοριών.
Δικαίωμα διαγραφής
  • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την οριστική διαγραφή των δεδομένων σας από τη Logitech.
Δικαίωμα ένστασης
  • Έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε ένσταση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τη Logitech για τα έννομα συμφέροντά της, βάσει των ειδικών περιστάσεων που ισχύουν για εσάς. Η Logitech ενδέχεται να συνεχίσει να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας ανεξαρτήτως της ένστασης, στο βαθμό που επιτρέπεται από τον ΓΚΠΔ. Έχετε, επίσης, το δικαίωμα να υποβάλλετε ένσταση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τη Logitech για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.
Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας
  • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από τη Logitech να περιορίσει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες πιστεύετε ότι η επεξεργασία είναι ακατάλληλη.
Δικαίωμα φορητότητας
  • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη φορητότητα των προσωπικών δεδομένων σας που παρείχατε άμεσα ή έμμεσα σε εμάς (τα οποία δεν περιλαμβάνουν δεδομένα που προέρχονται ή προκύπτουν από τα συλλεγμένα δεδομένα), όταν η επεξεργασία αυτών των προσωπικών δεδομένων βασίζεται στη συναίνεση ή σε σύμβαση με εσάς και εκτελείται με αυτοματοποιημένα μέσα.
Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην εποπτική αρχή
  • Έχετε, επίσης, το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τη Logitech στην Επιτροπή Προστασίας Δεδομένων η οποία είναι η εποπτική αρχή της Ιρλανδίας:
    Επιτροπή Προστασίας Δεδομένων
    21 Fitzwilliam Square, Dublin 2
    D02 RD28, Ireland
    Τηλέφωνο: +353 57 8684800, +353 (0)761 104 800
  • Όποτε η επεξεργασία βασίζεται σε συναίνεση, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεσή σας οποιαδήποτε στιγμή. Η χρήση των Τοποθεσιών και των προϊόντων μας, όπως περιγράφεται στις Δηλώσεις Ιδιωτικού Απορρήτου της Logitech, είναι εθελοντική.

Για να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, συμπληρώστε τη φόρμα εδώ. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ταχυδρομική διεύθυνση, χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: + 1-510 713 5556
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: privacy@logitech.com
Ταχυδρομική διεύθυνση: Logitech Privacy Office EMEA, Logitech Ireland Services Limited Building 3400 Cork Airport Business Park, Kinsale Road, Cork, Ireland

Μόνο για χρήστες στη Γερμανία: Εάν είστε χρήστης στη Γερμανία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπο της Logitech για την προστασία των δεδομένων, προκειμένου να υποβάλλετε ερωτήσεις ή να εκφράσετε τυχόν ανησυχίες σας, στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: email@iitr.de.

Διεθνείς μεταφορές

Εμείς, οι θυγατρικές εταιρείες μας και οι πάροχοι υπηρεσιών μας επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για την τεκμηρίωση ότι η Logitech εφαρμόζει πρότυπα επαρκούς προστασίας των δεδομένων, η Logitech έχει λάβει πιστοποίηση υπό το πλαίσιο προστασίας απορρήτου Privacy Shield f για τις μεταφορές δεδομένων μεταξύ ΕΕ και ΗΠΑ. Για όλες τις άλλες μεταφορές προσωπικών δεδομένων από τον ΕΟΧ σε άλλες περιοχές εκτός του ΕΟΧ, η Logitech παρέχει επαρκή προστασία μέσω της σύναψης συμβάσεων επεξεργασίας δεδομένων και συμβάσεων μεταφοράς δεδομένων που περιλαμβάνουν τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι εν λόγω συμβάσεις επεξεργασίας δεδομένων καθίστανται διαθέσιμες κατόπιν υποβολής αιτήματος στη διεύθυνση privacy@logitech.com.

Ημερομηνία ισχύος

Η παρούσα Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου ισχύει από τις Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020.