KÄYTTÄJÄN TIETOSUOJA JA TIETOTURVA

Viimeksi päivitetty: huhtikuussa 2020
Edellistä tietosuojakäytäntöä voi tarkastella täällä.

Logitech vaalii käyttäjiensä tietosuojaa. Sen vuoksi yhtiö on luonut tämän selosteen, jossa kerrotaan, millä tavoin käyttäjien henkilötietoja käsitellään.

Tässä tietosuoja- ja tietoturvaselosteessa määritellään, minkä tyyppisiä tietoja Logitech kerää, miten yhtiö käyttää niitä ja miten yhtiö suojaa tuotteista, palveluista, sovelluksista, ohjelmistoista ja muista laitteista kerättyjä henkilötietoja. Logitech on konserni, johon kuuluvat yhtiöt toimivat emoyhtiönsä Logitech International S.A:n alaisuudessa. Henkilötietoja hallitseva yhtiö vaihtelee sen mukaan, mikä suhde käyttäjällä on yhtiöön (asiakkuus, yhteistyökumppanuus, toimeksisaanti tai muu).

Jos Logitechin tuotteita käytetään yhtiön verkkosivustojen yhteydessä, myös Logitech-verkkosivuston tietosuojaseloste on tällöin voimassa.

Lue tämä sivu huolellisesti ja lähetä Logitechille viesti osoitteessa support.logitech.com/response-center, jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita. Jos haluat ilmoittaa Logitechin tuotteisiin liittyvistä tietoturvaongelmista, lähetä ilmoituksesi täältä löytyvällä suojatulla lomakkeella.

LOGITECHIN KERÄÄMÄT TIEDOT

Logitech kerää tietoja usein eri tavoin tuotteidensa ja palvelujensa parantamiseksi:

  • Käyttäjän antamat tiedot
    Tiedot, jotka käyttäjä antaa esimerkiksi uuden tuotteen rekisteröimisen ja määrittämisen, ohjelmiston lataamisen, foorumeille, yhteisöihin tai muille verkkoalustoille julkaisemisen, kyselyyn vastaamisen tai kilpailuun osallistumisen yhteydessä.
  • Tuotteiden ja palvelujen käyttötiedot
    Kun käyttäjä käyttää tuotteita ja palveluja, järjestelmä lähettää Logitechille tiettyjä tietoja, joita ovat esimerkiksi laitteiston malli, laiteohjelmistot, käyttöjärjestelmän versio, yksilölliset laitteen tunnisteet ja IP-osoite- tai sijaintitiedot. Muulloin yhtiö saattaa sovellettavan lainsäädännön puitteissa ja tarvittaessa käyttäjän suostumuksella kerätä käyttäjän toimintaan liittyviä tietoja, kuten asetuksia ja määrityksiä, käyttötietoja sekä kaatumis- tai virheilmoitustietoja.
Lue lisää

 
Logitechin vastaanottamat tiedot riippuvat siitä, mitä tuotteita, ominaisuuksia ja palveluja käyttäjä käyttää, mihin tapahtumiin hän osallistuu tai millaisia muita vuorovaikutustilanteita käyttäjän ja yhtiön välillä on. Tiedot voivat olla muun muassa seuraavanlaisia:

  • Nimi ja yhteystiedot – Esimerkiksi nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero ja muut vastaavat yhteystiedot.
  • Tunnistetiedot – Salasanat, vihjeet ja todentamiseen ja tilin käyttöoikeuden myöntämiseen käytettävät tiedot.
  • Tilastolliset tiedot – Esimerkiksi ikä, sukupuoli, maa ja käyttökieli.
  • Maksutiedot – Tilauksen käsittelemiseen tarvittavat tiedot, jos käyttäjä tekee ostoksia Logitechin verkkosivuston kautta, esimerkiksi toimitusosoite, tilatut tuotteet ja yhteystiedot. Logitech ei kerää maksutietoja (esim. luotto- tai maksukortin numero). Ostotapahtumat suoritetaan turvallisten yhteistyökumppaneiden kautta.
  • Käyttötiedot – Tietoja siitä, miten käyttäjä ja käyttäjän laite käyttävät palveluja ja ovat yhtiön kanssa vuorovaikutuksessa, esimerkiksi:
    • Tuotteen käyttötiedot – Käyttäjän toimintatapojen ja käytettyjen ominaisuuksien ja toimintojen tiedot, mukaan lukien painetut painikkeet, vuorovaikutus sovelluksen kanssa ja puhujan kuunteluun käytetty aika.
    • Laitetiedot – Laitetiedot ja tuotteeseen yhdistämiseen käytetyn verkon tiedot, mukaan lukien käyttöjärjestelmät ja muut laitteen ohjelmistot, laitteen tunnistetiedot ja alue- ja kieliasetukset.
    • Muut tuotetiedot – Muiden laitteiden ja ohjelmistojen tiedot, esimerkiksi äänentoisto-, kodin automaatio- ja televisiotuotetiedot sekä kaapelipalveluntarjoajan tiedot.
    • Virheraportit ja suorituskykytiedot – Ongelman tyyppi tai vakavuustaso, ongelmaan liittyvän ohjelmiston tai laitteen tiedot, virheen sattuessa käytettyjen tiedostojen sisältö ja muut laitteeseen asennetut ohjelmistot.
    • Tukitiedot – Käyttäjän ja laitteiston tiedot, ohjelmistot, vikatiedot, todennustiedot, yrityksen ja käyttäjän välisten viestien sisältö, käytetyn laitteen ja sovelluksen tiedot ja järjestelmä-, rekisteri- ja kokoonpanotiedot.
  • Mielenkiinnon kohteet ja suosikit – Musiikkimieltymykset, aikataulutetut toiminnot, radion ja muun median kanavat sekä käytetyt palvelut.
  • Yhteystiedot ja ihmissuhteet – Käyttäjän yhteystiedot ja ihmissuhteet, jos käyttäjän tuote tukee montaa käyttäjää, yhteisöä ja jakotoimintoja.
  • Logitech-tilit – Osa tuotteista käyttää Logitech-tiliä, jonka avulla käyttäjä voi luoda parhaan mahdollisen kokemuksen. Tilin avulla voi esimerkiksi mukauttaa käyttökokemusta sekä tallentaa ja hakea aikaisempia asetuksia, määrityksiä ja käyttöhistoriaa. Kun käyttäjä luo henkilökohtaisen Logitech-tilin, yhtiö kerää tiettyjä henkilötietoja ja määrittää tilille ja sen tiedoille ainutkertaisen tunnusnumeron. Kun käyttäjä kirjautuu tilillensä, yhtiö saattaa kerätä muun muassa seuraavanlaisia istuntoon liittyviä tietoja: sisäänkirjautumisen, päivän ja kellonajan kirjaus, käytetyn tuotteen tiedot, tilin tunnusnumero, laitteen tunnistetiedot, IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja selainversio. Yleensä tilillensä kirjautunut käyttäjä pysyy sisäänkirjautuneena, kunnes hän kirjautuu ulos.
  • Sijaintitiedot – Tietyt tuotteet määrittävät sijaintitietojen avulla muun muassa kellonajan, päivämäärän ja kieliasetukset. Yhtiön keräämät käyttäjän sijaintitiedot saattavat olla joko tarkkoja tai epätarkkoja. Tarkat sijaintitiedot voivat sisältää käyttäjän koti- tai työosoitteen. Yhtiö voi myös kerätä GPS-tietoja, jos käyttäjä on ottanut käyttöön sijaintiin perustuvia tuotteita tai ominaisuuksia. Epätarkat sijaintitiedot voivat sisältää käyttäjän langattoman verkon, IP-osoitteen tai muun summittaisen sijainnin osoittavan tiedon avulla määritetyn sijainnin postitoimipaikan tai alueen tarkkuudella.
  • Sisältö – Logitech saattaa kerätä käyttäjän tiedostojen ja viestien sisältötietoja, jos niitä tarvitaan käyttäjän käyttämien tuotteiden toimittamiseen. Yhtiö saattaa lisäksi kerätä käyttäjän sille lähettämien viestien sisällön, kuten palautteen, tuotearviot, kysymykset ja asiakastuelle annetut tiedot. Kun käyttäjä ottaa yhteyttä yhtiöön, yhtiön edustajan kanssa käytyjä puhelin- ja verkkojuttelukeskusteluja saatetaan valvoa ja nauhoittaa sovellettavan lainsäädännön puitteissa ja tarvittaessa käyttäjän suostumuksella.
Tuotetestaajan tiedot

Kun käyttäjä rekisteröityy Logitechin tuote- tai palvelutestaajaksi, yhtiö voi kerätä hänen tietojaan. Yhtiö käyttää tietoja testikutsun lähettämiseen käyttäjälle. Palautteen avulla yhtiö kehittää ja parantaa tuotteitaan ja palvelujaan.

Lue lisää

 
Esimerkkejä yhtiön keräämistä tiedoista:

  • tuote- ja palveluluokat, joista käyttäjä on kiinnostunut
  • tuotetestaajahakemuksen sisältämät tiedot
  • käyttäjän testaustoiminnot sekä tuote-, laite- ja vianmääritystiedot
  • video- ja äänitallenteet, jos ne sisältyivät käyttäjän testiin
  • toimitustiedot
  • käyttäjän testatuista tuotteista ja palveluista antama palaute ja arvio.

Kun käyttäjä rekisteröityy Logitechin testausohjelmaan, yhtiö käsittelee näitä tietoja käyttäjän ja yhtiön välisen sopimuksen teko- tai täytäntöönpanotarkoituksessa, ellei käyttäjälle muuta ilmoiteta.

 
Alkuun

TIETOJEN KÄYTTÖ

Logitech käyttää keräämiään tietoja näihin tarkoituksiin:

  1. liiketoiminnan harjoittamiseen ja yhtiön tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseen, parantamiseen ja yksilöimiseen
  2. viestintään, kuten tarjousmainosten, tilitietojen, tietoturvapäivitysten ja tuotetietojen lähettämiseen.

Yhtiö saattaa analysoida keräämiään tietoja, henkilötiedot mukaan lukien, jotta se voi tarjota käyttäjälle saumattoman, yhdenmukaisen ja yksilöllisen kokemuksen. Yhtiö kerää tietoja aina sovellettavan lainsäädännön puitteissa ja tarvittaessa käyttäjän suostumuksella.

Lue lisää
Tuotteiden ja palvelujen toimittaminen ja kehittäminen

Yhtiö käyttää tietoja tuotteiden toimittamiseen ja kehittämiseen sekä keskeisten toimintojen suorittamiseen. Tämä tarkoittaa muun muassa tuotteiden käyttöä, tuotteiden suorituskyvyn ylläpitoa ja parantamista sekä tietojen käyttöä tutkimukseen, uusien ominaisuuksien kehittämiseen ja asiakastukeen. Esimerkkejä käyttökohteista:

  • Tuotteen tai palvelun toimittaminen
    Logitech käyttää tietoja sen varmistamiseen, että tuotteet toimivat tarkoitetulla ja odotetulla tavalla. Yhtiön tuotteissa voi olla yksilöityjä ominaisuuksia ja suosituksia, jotka lisäävät tuottavuutta ja käytön mieluisuutta ja räätälöivät kokemukset käyttäjän toimintojen, mielenkiinnon kohteiden ja sijainnin mukaan.
  • Asiakastuki
    Logitech käyttää tietoja tuotevikojen määritykseen, asiakkaiden laitteiden korjaamiseen ja muiden huolto- ja tukipalvelujen tarjoamiseen asiakkaille.
  • Tuotteen aktivointi ja rekisteröinti
    Logitech käyttää tuotteiden aktivointiin ja rekisteröintiin tietoja laite- ja sovellusversiosta, sijainnista, laite- ja verkkotunnisteita ja muita tietoja.
  • Tuotteiden kehittäminen
    Logitech käyttää tietoja tuotteiden kehittämiseen, uusien ominaisuuksien tai toimintojen lisäämiseen, virheistä ilmoittamiseen, tietoturvan parantamiseen, uutuusominaisuuksien asettamiseen tärkeysjärjestykseen ja tehon parantamiseen.
  • Tietoturva, turvallisuus ja riita-asioiden ratkaiseminen
    Logitech käyttää tietoja tuotteiden ja käyttäjien tietoturvan ja turvallisuuden takaamiseen, petosten havaitsemiseen ja estämiseen, riita-asioiden ratkaisemiseen ja sopimusten täytäntöönpanoon. Logitech saattaa esimerkiksi määrittää tietojen avulla, mitkä tuotteet tarvitsevat tietoturvakorjauksen, tai analysoida tiedoista löytyviä kaavoja ja kehittää niiden avulla uusia tietoturvaominaisuuksia.
  • Liiketoiminta
    Yksilötunnisteista riisuttujen eli pseudonymisoitujen tietojen ja koostetietojen avulla saatetaan myös luoda tilastoja ja analyyseja. Logitech saattaa esimerkiksi luoda vuosikertomuksia ja tuoteraportteja, jotta se voi analysoida tietyn sektorin tai alueen tehokkuutta.
  • Markkinointiviestintä
    Jos käyttäjä on antanut luvan markkinointiviestien lähettämiseen ja Logitechilla on sovellettavan lainsäädännön puitteissa oikeutettu etu, yhtiö voi välittää käyttäjälle tuote- ja palvelutietoja sähköpostitse tai puhelimitse, mukaan lukien uudet tuoteominaisuudet, versiot, tarjoukset ja ilmoitukset. Käyttäjä voi peruuttaa viestien vastaanottamisen milloin tahansa napsauttamalla sähköpostissa olevaa Peruuta tilaus -linkkiä tai vierailemalla tällä sivulla. Yhtiö voi lisäksi määrittää markkinointiviestien tehokkuuden käyttämällä evästeitä tai seurantatekniikkaa sovellettavan lainsäädännön puitteissa ja tarvittaessa käyttäjän suostumuksella. Yhtiö voi koostaa tietoja esimerkiksi siitä, kuinka moni henkilö avaa lähetetyt sähköpostiviestit. Yhtiö voi lähettää myös muistutuksia ostoskoriin jääneistä tuotteista, kysyä huolto- tai korjauspyyntöä koskevia kysymyksiä tai kertoa niiden tilanteesta tai ilmoittaa tilin aktiivisena pitämiseen vaadituista toimista.
  • Tukiviestintä
    Logitech voi ottaa yhteyttä käyttäjään sähköpostilla tai muilla keinoin, kun tilaus on päättymässä tai saatavilla on tietoturvapäivityksiä.

Alkuun

TIETOJEN JAKAMINEN JA LUOVUTTAMINEN

Logitech ei myy käyttäjän henkilötietoja.

Yhtiö saattaa jakaa käyttäjän henkilötietoja käyttäjän luvalla, jos niitä tarvitaan jonkin maksutapahtuman suorittamiseen tai käyttäjän pyytämän tai valtuuttaman tuotteen tai palvelun toimittamiseen. Logitech esimerkiksi jakaa käyttäjän sisältöä ulkopuolisille osapuolille käyttäjän pyynnöstä, jos käyttäjä esimerkiksi lähettää tietoja kaverille tai linkittää tilin toiseen palveluun. Lisäksi yhtiö jakaa henkilötietoja yhtiön hallitsemien sisar- tai tytäryhtiöiden keskuudessa tässä käytännössä kuvatuissa ja lainsäädännön edellyttämissä tarkoituksissa.

Lue lisää

 
Tietoja voidaan jakaa Logitechin tavarantoimittajien ja edustajien kanssa tässä selosteessa kuvatuissa tarkoituksissa. Esimerkiksi yritykset, jotka on palkattu tarjoamaan asiakaspalvelutukea tai huolehtimaan Logitechin järjestelmien ja palvelujen tietoturvasta, saattavat näissä toiminnoissa tarvita henkilötietojen käyttöoikeutta.

Kyseisten yritysten on noudatettava Logitechin tietosuoja- ja tietoturvavaatimuksia, eivätkä ne saa käyttää vastaanottamiaan henkilötietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen. Henkilötietoja voidaan myös luovuttaa toiselle yritykselle, jos Logitech suunnittelee fuusiota kyseisen yrityksen kanssa tai kyseinen yritys aikoo hankkia Logitechin. Tämä saattaa koskea mitä tahansa Logitechin omaisuuden tai liiketoiminnan fuusioon, siirtoon tai myyntiin osallistuvaa organisaatiota.

Jos käyttäjä julkaisee tietoja tuotteiden ja palvelujen julkisissa osioissa, kuten esimerkiksi yhteisöissä, foorumeissa tai blogeissa, nämä tiedot ovat julkisia. Logitech saattaa oman harkintansa ja käyttöehtojensa mukaisesti uudelleenkäyttää ja -julkaista tällaisia tietoja.

Logitech käyttää, siirtää, luovuttaa ja säilyttää henkilötietoja, käyttäjän sisältö mukaan lukien, kun se vilpittömästi uskoo sen olevan tarpeellista seuraavien seikkojen kannalta:

  • sovellettavien lakien noudattaminen tai lainsäädännöllisiin prosesseihin, kuten lainvalvontaviranomaisten ja muiden viranomaisten pyyntöihin, vastaaminen
  • käyttäjien suojeleminen esimerkiksi roskapostilta tai käyttäjiin kohdistuvilta petosyrityksiltä tai hengenmenetyksen tai vakavan vamman estäminen
  • tuotteiden tietoturvan takaaminen, kuten Logitechin tietojärjestelmiin tai -verkkoon kohdistuvan hyökkäyksen estäminen tai keskeyttäminen
  • yhtiön omien tai käyttäjän lakisääteisten oikeuksien suojeleminen tai tuomioistuinten päätösten tai viranomaisten määräysten toteuttaminen.
Käyttäjän kolmansille osapuolille antamat tiedot

Logitech ei ole vastuussa mistään käyttäjän kolmansille osapuolille antamista tiedoista, joten ne eivät myöskään ole tämän tietosuojaselosteen piirissä. Käyttäjä ottaa vastuun kaikista tietosuoja-, tietoturva- ja muista riskeistä, joita henkilökohtaisten ja muiden tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille synnyttää. Kolmansille osapuolille annettujen tietojen tietosuojasta saa tietoa kyseisten osapuolten mahdollisista tietosuojakäytännöistä.

Alkuun

TIETOJEN HALLINTA JA KÄYTTÖOIKEUDET

Käyttäjä voi pyytää tiettyjen itseään koskevien tietojen päivitystä, poistamista tai aktivoinnin poistamista. Käyttäjä voi myös pyytää henkilötietojen poistamista blogista, yhteisön foorumeista tai muista Logitechin hallinnan alaisista yleisistä alueista. Jos joitain henkilötietoja ei voida poistaa, yhtiö kertoo syyn siihen.

Käyttäjä voi peruuttaa Logitechin markkinointiviestien lähettämisen noudattamalla saamansa sähköpostin tai yhtiön verkkosivuston tilaushallintasivun ohjeita. Logitech pyrkii vastaamaan henkilötietojen tarkistusta koskeviin pyyntöihin 30 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta.

Käyttäjä voi estää henkilötietojensa käytön tiettyihin tarkoituksiin milloin tahansa yhtiön pyytäessä tietoja. Jos sinulla on omiin tietoihisi tai Logitechin tietosuojaselosteeseen tai tietoja koskeviin menettelytapoihin liittyviä kysymyksiä, kommentteja tai pyyntöjä, ota yhteyttä osoitteessa support.logitech.com/response-center tai jollain seuraavista yhteydenottotavoista:

Puhelin: +1 646-454-3200
Sähköposti: support.logitech.com/response-center
Posti: Logitech Privacy Officer, 7700 Gateway Blvd., Newark, CA 94560 USA

Jos et ole tyytyväinen Logitechin vastaukseen, voit lähettää tietosuojaa koskevan valituksen tai riitatapauksen oman lainsäädäntöalueesi asianmukaiselle tietosuojaviranomaiselle.

LAPSET

Logitech ei tieten tahtoen kerää tai säilytä alle 13-vuotiaiden henkilöiden tietoja. Jos yhtiön tietoon tulee, että alle 13-vuotiaiden henkilöiden tietoja on kerätty sivustoilla tai niiden kautta, se ryhtyy asianmukaisiin toimiin näiden tietojen poistamiseksi. Jos olet alle 13-vuotiaan lapsen vanhempi tai huoltaja ja lapsi on rekisteröitynyt sivustoilla luodakseen tilin tai käyttääkseen palvelua, ota yhteyttä Logitechiin käyttämällä jäljempänä olevia yhteystietoja, niin lapsen tili tai palvelu suljetaan ja henkilötiedot poistetaan.

TIETOTURVA

Logitech on sitoutunut suojaamaan käyttäjiensä henkilötietoja. Käyttäjän henkilötiedot suojataan luvattomalta tarkastelulta, käytöltä tai luovuttamiselta erilaisilla turvallisuustekniikoilla ja -toimilla, kuten TSL-salauksella.

TIETOJEN SÄILYTYS JA KÄSITTELY

Logitech säilyttää käyttäjiensä henkilötietoja:

  • niin kauan kuin käyttäjä käyttää yhtiön tuotteita tai palveluja
  • niin kauan kuin käyttäjän tili on aktiivinen
  • niin kauan kuin palvelujen toimittaminen sitä edellyttää
  • niin kauan kuin yhtiöllä on lakisääteinen velvollisuus tietojen säilytykseen
  • riita-asioiden ratkaisemiseen
  • sopimusten täytäntöönpanoon.

Henkilötiedot, joita ei enää tarvitse säilyttää, poistetaan säännöllisin väliajoin.

Logitechin keräämät henkilötiedot voidaan tallentaa ja käsitellä Yhdysvalloissa tai missä tahansa maassa, missä Logitech tai sen tytäryhtiöt tai palveluntarjoajat toimivat.

Logitech varmistaa eri menetelmin, että kerätyt tiedot käsitellään tietosuojaselosteen mukaan ja tietojen sijaintimaan lainsäädännön puitteissa.

ERITYISTIETOA EU:SSA JA SVEITSISSÄ OLEVILLE KÄYTTÄJILLE

Tässä osiossa kerrotaan tietoa Euroopan talousalueella ja Sveitsissä oleville käyttäjille ja käyttäjille, joiden henkilötietoja Logitech käsittelee Euroopan talousalueella tai Sveitsissä.

Lue lisää

Logitechin yksiköt ympäri maailman voivat siirtää ja käyttää käyttäjän antamia tietoja tietosuojaselosteen mukaan.

Käsittelyn oikeusperustat

Logitech käsittelee henkilötietoja yhden tai useamman seuraavan syyn nojalla:

  1. Käyttäjän pyytämien tuotteiden tai palvelujen toimittaminen
    Logitechin on aktivoitava ja rekisteröitävä tuotteita, varmistettava käytettyjen tuotteiden ja palvelujen toiminta, ylläpidettävä ja parannettava tuotteita, vastattava kysymyksiin ja pyyntöihin sekä tarjottava asiakastukea takuun ja palvelusopimuksen puitteissa.
  2. Logitechin oikeutetut edut
    Logitechin on havaittava ja estettävä huijaukset ja puolustettava muiden asiakkaiden ja kolmansien osapuolten omistusoikeuksia tai omia oikeuksiaan ja etujaan. Yhtiö huomioi näin tehdessään käyttäjien tietosuojaedut ja poistaa henkilötietoja niin paljon kuin se on käytännössä mahdollista.
  3. Lakisääteisten velvoitteiden täyttäminen
    Logitechin on noudatettava EU:n ja sen jäsenvaltioiden lakeja ja säännöksiä ja vastattava laillisiin pyyntöihin, tuomioistuinten päätöksiin ja oikeudenkäynteihin.
  4. Käyttäjän suostumus
    Logitech käyttää tiettyjä henkilötietoja suostumuksen nojalla. Yhtiö esimerkiksi käsittelee käyttötietoja uusien tuotteiden ja palvelujen suunnitteluun sekä toimintojen, tietoturvan ja turvallisuuden parantamiseksi. Tietoja käytetään myös markkinointiviestintään käyttäjän suostumuksella.
Käyttäjän oikeudet ja valinnat

Euroopan talousalueella asuvilla Logitechin asiakkailla on seuraavat jäljempänä kuvatut oikeudet. Jos haluat vedota oikeuksiisi, täytä tämä lomake. Yhteyttä voi ottaa myös puhelimitse, sähköpostitse tai postitse käyttämällä seuraavia yhteystietoja:

Puhelin: +1 646-454-3200
Sähköposti: privacy@logitech.com
Posti: Logitech Privacy Office EMEA, Logitech Ireland Services Limited
Building 3400 Cork Airport Business Park, Kinsale Road, Cork, Ireland

Vain saksalaiset käyttäjät: Jos asut Saksassa, voit lähettää kysymyksesi Logitechin tietosuojavaltuutetulle osoitteeseen: email@iitr.de.

Oikeus saada pääsy ja selitys
  • Käyttäjä voi pyytää selitystä siitä, mitä tietoja yhtiöllä on hänestä ja miten tietoja käytetään.
  • Käyttäjä voi pyytää kopiota yhtiön hallussa olevista tiedoista.
Oikeus oikaista tietoja
  • Jos käyttäjä on sitä mieltä, että yhtiön häntä koskevat tiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia, hän voi pyytää yhtiötä korjaamaan ne.
Oikeus poistaa tiedot
  • Käyttäjä voi pyytää yhtiötä poistamaan tiedot pysyvästi.
Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä
  • Käyttäjä voi vastustaa tietojensa käyttöä oikeutetun edun nojalla tai suoramarkkinointitarkoitukseen. Käyttäjä voi myös kieltää yksinomaan automaattikäsittelyyn perustuvat päätökset hänestä itsestään. Yhtiö voi jatkaa käyttäjän tietojen käsittelyä sallituissa tapauksissa, lukuun ottamatta suoramarkkinointitarkoitusta.
Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä
  • Käyttäjä voi kieltää yhtiötä käsittelemästä henkilötietojaan, jos hän uskoo, että tiedot ovat virheellisiä tai käsittely lainvastaista tai jos käyttäjä tarvitsee tietoja oikeusvaateen laatimiseen, esittämiseen tai puolustamiseen.
Oikeus tietojen siirrettävyyteen
  • Käyttäjä voi pyytää yhtiölle aktiivisesti tai passiivisesti luovuttamiensa tietojen siirtämistä siinä tapauksessa, että tiedot on saatu käyttäjän suostumuksella tai sopimuksen nojalla ja että tiedot käsitellään automaattisesti.
Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
  • Käyttäjä voi tehdä valituksen Logitechin suorittamasta käyttäjän henkilötietojen käytöstä Irlannin valvontaviranomaisen tietosuojakomitealle. Komitean yhteystiedot ovat:
     
    Data Protection Commission
    21 Fitzwilliam Square
    Dublin 2
    D02 RD28
    Ireland
    Puhelin: +353 57 8684800, +353 (0)761 104 800
     
    Yhtiön tuotteiden ja palvelujen käyttö on vapaaehtoista, joten jos käsittely perustuu suostumukseen, käyttäjä voi perua suostumuksensa milloin tahansa.
Kansainväliset tiedonsiirrot

Logitech, sen tytäryhtiöt ja palveluntarjoajat käsittelevät ja säilyttävät käyttäjien tietoja Yhdysvalloissa sijaitsevilla palvelimilla. Osoittaakseen, että yhtiö noudattaa riittäviä tietosuojastandardeja, Logitech Inc. ja Logitech Latin America, Inc. ovat hankkineet sertifikaatin Privacy Shield -järjestelyjen puitteissa Euroopan unionin ja Yhdysvaltain sekä Sveitsin ja Euroopan unionin välisille tiedonsiirroille. Muiden Euroopan talousalueen ulkopuolelle suuntautuvien henkilötiedonsiirtojen osalta Logitech on solminut sopimuksia, joiden ehtoihin sisältyy tietojen käsittely ja tiedonsiirto ja jotka Euroopan komission on hyväksynyt. Sopimukset ovat pyynnöstä saatavilla osoitteesta privacy@logitech.com.

Alkuun

EUROOPAN UNIONIN JA YHDYSVALTAIN SEKÄ SVEITSIN JA YHDYSVALTAIN VÄLINEN PRIVACY SHIELD -JÄRJESTELY

Logitech, Inc. ja yhtiön Yhdysvalloissa sijaitsevat yksiköt, mukaan luettuna Logitech Latin America Inc., osallistuvat Yhdysvaltain kauppaministeriön luomaan EU:n ja Yhdysvaltain sekä Sveitsin ja Yhdysvaltain välisiin Privacy Shield -järjestelyihin, jotka koskevat Euroopan unionista ja Sveitsistä Yhdysvaltoihin siirrettyjen henkilötietojen keruuta, käyttöä ja säilytystä. Yhtiö noudattaa Privacy Shield -järjestelyn periaatteita yhtiön vastaanottamien henkilötietojen siirtojen osalta sekä siirtäessään tietoja Euroopan unionista ja Sveitsistä kolmansille osapuolille.

Jos tämän tietosuojaselosteen ehtojen ja Privacy Shield -järjestelyn periaatteiden välillä on ristiriita, Privacy Shield -periaatteita sovelletaan. Lisätietoa Privacy Shield -ohjelmasta ja Logitechin sertifikaatista on osoitteessa https://www.privacyshield.gov/

Lue lisää

 
Logitech on sitoutunut ratkaisemaan käyttäjän henkilötietojen keruuta ja käsittelyä koskevat valitukset. Euroopan unionissa tai Sveitsissä asuvien käyttäjien, joilla on kysymyksiä tai valituksia Logitechin Privacy Shield -käytännöstä, tulee ensimmäiseksi ottaa yhtiöön yhteyttä seuraavien yhteystietojen avulla.

Jos et ole tyytyväinen siihen, miten Logitech ratkaisee ilmoittamasi tietosuoja- tai tietojenkäyttöongelman, voit ottaa maksutta yhteyttä riippumattomaan riidanratkaisupalvelujen tarjoajaan seuraavalla lomakkeella: https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

Joissain tapauksissa, jotka kuvataan Privacy Shield -verkkosivustolla, käyttäjä voi vaatia sitovaa sovittelumenettelyä, jos ratkaisua ei ole saatu muilla riidanratkaisumenetelmillä.

Vain henkilöstöä koskevat tiedot: Logitech tekee yhteistyötä EU:n tietosuojaviranomaisten ja Sveitsin liittovaltion tietosuoja- ja tietosuojavaltuutetun (FDPIC) kanssa ja noudattaa näiden viranomaisten antamia neuvoja EU:sta ja Sveitsistä Yhdysvaltoihin työsuhteen yhteydessä siirrettyjen henkilöstötietojen suhteen.

Logitech on Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomission tutkinta- ja toimeenpanovallan alainen.

Alkuun

Luovuus ja tuottavuus -luokan tuotteet

Logitechin luovuus ja tuottavuus -luokan tuotteisiin kuuluvat laitteistot, kuten hiiret, näppäimistöt, kosketuslevyt, esityskaukosäätimet, verkkokamerat ja kuulokemikrofonit, sekä niihin liittyvät ohjelmistot ja palvelut, kuten Logitech Options, Logitech Capture, Logitech Presentation, Setpoint ja Logitech Control Center. Logitech käyttää keräämiään tuotteisiin ja palveluihin liittyviä tietoja useisiin edempänä kuvattuihin tarkoituksiin, mukaan lukien tietoturvan, vakauden ja suorituskyvyn edistäminen. Tietosuojaseloste koskee näitä tuotteita jäljempänä kerrotuin poikkeuksin.

Lue lisää
Laiteasetusten varmuuskopiointi ja siirto

Logitech Options -ohjelmistolla voi mukauttaa hiiriä, näppäimistöjä ja kosketuslevyjä tietokoneella. Logitech Capture -ohjelmistolla voi tallentaa videota ja ääntä tietokoneelle ja muuttaa kameran asetuksia. Lisäksi ohjelmiston avulla voi varmuuskopioida laiteasetukset pilveen, jotta asetukset voi siirtää toiselle tietokoneelle kätevästi ja ottaa laitteet sitten käyttöön.

Kerättäviin tietoihin lukeutuvat esimerkiksi:

  • Tilitiedot, kuten tilin luomiseen tarvittava nimi, sähköpostiosoite ja salasana, tai tieto siitä, käytetäänkö sisäänkirjautumiseen Facebookin tai Googlen kaltaisia kolmannen osapuolen OAuth2-todennuspalveluja.
  • Tietokoneen tiedot, kuten nimi, valmistaja ja malli, sen varmistamiseen, että laite toimii oikein kyseisellä tietokoneella.
  • Logitech Options -kohtaiset tiedot
    • Painikkeiden ja näppäinten mukautukset, mukaan lukien sovelluskohtaiset mukautukset
    • Muut laiteasetukset, kuten hiiren osoitus- ja vieritysasetukset
  • Logitech Capture -kohtaiset tiedot
    • Kohtauksen sommittelu ja kameran asetukset.

Logitech Options -ohjelmistolla laiteasetukset varmuuskopioidaan automaattisesti. Laiteasetusten automaattisen varmuuskopioinnin voi poistaa käytöstä, tai käyttäjä voi kirjautua ulos, jolloin varmuuskopiointi poistetaan käytöstä.

Lue lisää
Ohjelmistopäivitykset

Ohjelmiston asennuksen aikana ja sen jälkeen Logitechin palvelimet tallentavat automaattisesti tiettyjä tietoja, mukaan lukien IP-osoite, ohjelmistoversio ja liitetyt laitteet, millä tarkistetaan vaadittavat ohjelmistopäivitykset ja ladataan tarvittavat laitteen näköistiedostot ja resurssit.

Suorituskyky, vianmääritys ja analytiikka

Käyttäjän suostumuksen nojalla tietyt yhtiön ohjelmistot, kuten Logitech Options, Capture, Presentation-sovellus, Setpoint ja Logitech Control Center, keräväät ja tallentavat ohjelmisto- ja laitetietoja sekä muita tietoja, esimerkiksi

  • Ohjelmiston ominaisuuksien käyttö
  • Laitteiden mukautukset
  • Järjestelmän laitteistot ja ohjelmistot, kuten käyttöjärjestelmäversio
  • Postitoimipaikkatasoinen sijainti IP-osoitteen avulla
  • Laitteen käyttötaajuus, kuten napsautus- ja painikemäärät. Yhtiö voi esimerkiksi kirjata tiedon siitä, montako kertaa kutakin painiketta käytetään vuorokaudessa, tuotteiden kestävyyden ja käyttövarmuuden analysointia varten.
  • Logitech Capture -kohtaiset tiedot – yhtiö kirjaa kohtauksen käyttötiedot ja kameran mallin. Logitech ei analysoi eikä siirrä käyttäjältä vastaanotettua ääni- tai videomateriaalia.
  • Logitech-esityskaukosäätimet kirjaavat tiedon siitä, milloin esitys alkaa ja päättyy, sekä käytetyn sovelluksen nimen ja version. Tietoja kerätään toimintojen kehittämiseksi.
Tuotteen toiminta

Yhtiö kerää joskus esimerkiksi laite- ja sovellustietoja, jotta tuotteen ominaisuudet toimivat oikein. Esimerkiksi tiettyjen laitteiden Logitech Flow -ominaisuuden avulla käyttäjä voi vaihtaa saumatta kahden tai kolmen tietokoneen välillä ja siirtää tekstiä, kuvia ja tiedostoja tietokoneelta toiselle. Jotta Flow’n käyttöönoton aikana tietokoneet voidaan havaita automaattisesti, yhtiö voi kerätä käyttäjän laitteen tunnistetiedot ja IP-osoitteen.

 
Alkuun

Circle-kamerat ja -tuotteet

Logitech Circle -kamerat ovat langattomia kameroita ja ohjelmistosovelluksia, joita voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin kotona ja työpaikalla. Ne tarjoavat käyttäjille laadukkaita video- ja äänitallenteita, joita voi katsoa ja kuunnella mobiililaitteella tai tietokoneella. Tietosuojaseloste koskee näitä tuotteita jäljempänä kerrotuin poikkeuksin.

Lue lisää
Aktivointi ja rekisteröinti

Tuotteen aktivointi- ja rekisteröintivaiheessa käyttäjä antaa Logitechille tilin luomista varten tietoja, kuten nimen, sähköpostiosoitteen, salasanan, luottokortin tiedot (jos käyttäjä on tilannut premium-palveluja) sekä kameran nimen ja asetukset.

Tuotteet voi aktivoida ja rekisteröidä myös Facebookin kaltaisten kolmannen osapuolen OAuth2-todennuspalvelujen kautta, jolloin käyttäjä voi jakaa valitsemansa videot kyseisessä palvelussa.

Tuotteen käyttöönottovaiheessa pitää asettaa käyttömaan koodi. Jotkin käyttöjärjestelmät voivat pyytää käyttöoikeutta sijaintitietoihin määrittäessään käyttömaan koodia.

Circlen video- ja äänitallenteet

Kun käyttäjä käyttää Circle-kameraa ja -palveluja, Logitechin palvelimet automaattisesti vastaanottavat, tallentavat ja käsittelevät palvelun tarjoamiseen vaaditut tiedot sekä tietoja laitteista, joita käyttäjä käyttää tietojen katsomiseen tai kuuntelemiseen. Nämä tiedot ovat muun muassa seuraavanlaisia:

  • video- ja äänitallenteet
  • laitekohtaiset tiedot, kuten laitteistomalli, käyttöjärjestelmäversio, laitteen tunnistetiedot, esimerkiksi MAC-osoite, mobiiliverkon tiedot, reitittimien nimet ja Applen kotikeskittimiä ja muita Apple HomeKit -laitteita koskevat metatiedot.
  • palvelutapahtumien kirjaustiedot
  • palvelun käytön päivämäärä ja kellonaika
  • käytössä/poissa käytöstä ja muut tuotteen käyttötiedot
  • kaatumiset, järjestelmän toiminta ja laitteiston asetukset
  • tiedot maantieteellisestä sijainnista (kun sijaintipalvelut ovat käytössä).

Circle-tuotteet saattavat lähettää yksilötunnisteista riisuttuja eli pseudonymisoituja tietoja analytiikkatyökaluun, mukaan lukien aikaleimat, lähetystilastot, ominaisuuksien käyttö, suorituskyvyn mittausarvot ja virheilmoitukset. Logitech käyttää näitä pseudonymisoituja tietoja palvelujen, ominaisuuksien, teknisen tuen ja lisätietojen tarjoamiseen, kehittämiseen ja parantamiseen.

Circlen ominaisuudet

Circle-tuotteissa on ominaisuuksia, joiden käyttöönotto ja asianmukainen toiminta vaatii yhtiöltä älykästä tietojen keruuta ja analysointia. Esimerkiksi Älykäs sijainti havaitsee automaattisesti kotoa lähdön tai kotiinpaluun ja Älykkäät hälytykset analysoi havaitun liikkeen älykkäästi, jotta käyttäjä saa vain asianmukaisia hälytyksiä.

Circlen tietoturva ja tallennustila

Circle-tuotteet on toteutettu niin, että yksikään Logitechin työntekijä, toimeksisaaja, myyjä tai tytäryhtiö tai valtion viranomainen ei voi käyttää salaamatonta kuvamateriaalia. Jokaisessa Circle-kamerassa on ainutlaatuinen ja yksityinen tunnus ja digitaalivarmenne, jota käytetään viestiliikenteen salaamiseen siirron aikana. Circle-palvelimet käyttävät 256-bittistä kaksikerroksista AES-salausta pysyvästi salatun kuvamateriaalin säilyttämiseen.

Kerätyt tiedot tallennetaan suoraan sovellukseen käyttäjän laitteelle ja palvelimille, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa tai missä tahansa muussa maassa, jossa Logitech tai sen sisar- ja tytäryhtiöt tai palveluntarjoajat toimivat. Logitech säilyttää kerätyt tiedot Logitechin tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla niin kauan kuin palvelun tarjoaminen sitä edellyttää.

Circle-kamerat ja Apple HomeKit -tuki

Kun Circle-kamera liitetään Apple HomeKit -järjestelmään, Apple hallitsee luotuja ja HomeKitille välitettyjä tietoja ja ottaa vastuun käyttäjän ääni- ja videosisällön tietosuojasta ja käsittelystä. Logitech ei pääse millään tavalla HomeKitin ääni- tai videotietoihin.

Jos Circle-kamera otetaan käyttöön ainoastaan HomeKitissä, kamera tarkistaa edelleen säännöllisesti saatavilla olevat laiteohjelmistopäivitykset Logitechin palvelimilta. Se tarkoittaa sitä, että yhtiön palvelimille lähetetään tiedot mallista, laiteohjelmistoversiosta ja käyttömaan koodista.

Jos käyttäjä ottaa käyttöön vianmääritystietojen jakamisen Logitechille Applen Koti-sovelluksen kautta, Logitechille tai Applelle jaetaan seuraavat tiedot ainoastaan vianmääritystä varten:

  • laitekohtaiset tiedot, kuten laitteiston malli, nimet, käyttöjärjestelmäversio, laitteen tunnistetiedot, esimerkiksi MAC-osoite, läheisten langattomien verkkojen tiedot ja Applen kotikeskittimiä ja HomeKit-laitteita koskevat metatiedot.
  • laitetapahtumien kirjaustiedot
  • laitteen käytön päivämäärä ja kellonaika
  • käytössä/poissa käytöstä ja muut tuotteen käyttötiedot
  • kaatumiset, järjestelmän toiminta, laitteiston asetukset
  • muut käyttäjän toimittamat lisätiedot, kuten kirjalliset kuvaukset, näyttökuvat ja kuvamateriaalit.

Alkuun

Logitech Gaming -tuotteet

Logitech Gaming- eli Logitech G -tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat laitteistot, kuten pelinäppäimistöt, kuulokemikrofonit, kaiuttimet ja hiiret, sekä pelikonsoli- ja tietokonesovellukset, kuten G HUB -ohjelmisto. Tietosuojaseloste koskee näitä tuotteita jäljempänä kerrotuin poikkeuksin.

Lue lisää
Mukautettu Logitech G -kokemus

G HUB -ohjelmistolla käyttäjä voi helposti määrittää laitteensa ja luoda komentoja ja makroja peleihin ja muihin sovelluksiin. Käyttökokemus paranee, kun käyttäjä lisää muita tietoja tietokoneesta, käyttöjärjestelmästä, peleistä ja sovelluksista sekä muista tuotteen käyttöönottovaiheessa säätämistään asetuksista. Logitech käyttää myös näitä tietoja tuotteiden tietoturvan ja vakauden kehittämiseen.

Jos käyttäjä antaa luvan kerätä analytiikkatietoja, yhtiön palvelimet vastaanottavat ja tallentavat automaattisesti tuotteen käyttötietoja, kun käyttäjä käyttää G HUB ohjelmistoa. Käyttötietoja ovat esimerkiksi:

  • Sijaintitiedot ja IP-osoite
  • G HUB -ominaisuuksien käyttötiedot, kuten DPI-arvon tai valaistuksen säätö tai ohjainten määritys
  • Liitettävien laitteiden, kuten uuden Logitech G -hiiren tai -näppäimistön, löytämistä koskevat tiedot
  • Muu laitteen ja järjestelmän toiminta, kuten ominaisuuksien käyttö, suorituskyvyn mittausarvot, virheet ja kaatumistiedot
  • Virhelokeja voi lähettää Logitechille erillisellä suostumuksella. Jos lokien lähetys otetaan käyttöön, nimettömiä kaatumistietoja lähetetään automaattisesti (ja manuaalisesti käyttäjän syöttämänä) Logitechille vianmääritystä varten.
Logitech G HUB -yhteisö

Kun käyttäjä luo tilin G HUB -yhteisöön, Logitech kerää erilaisia tietoja, kuten käyttäjän nimen, sähköpostiosoitteen, asuinmaan ja turvakysymysten vastaukset. G HUB -yhteisön kautta käyttäjä voi käyttää muun muassa seuraavia ominaisuuksia:

  • Profiilien, valaistuksen ja muiden asetusten lataaminen yhteisökirjastosta.
  • Omien profiilien lataaminen ja tehosteiden lataaminen yhteisön kanssa jaettavaksi tai henkilökohtaiseen tallennustilaan. Jaetun kohteen voi poistaa milloin tahansa.
  • Henkilökohtainen profiili, jonka yhteisön muut jäsenet voivat nähdä. Käyttäjä hallitsee itse sitä, mitä hänen profiilissaan jaetaan.

Käyttäjä voi lopettaa tilauksen tai poistaa G HUB -tilin milloin tahansa.

Alkuun

Logitech-videoneuvottelu­tuotteet

Logitech-videoneuvottelutuotteisiin ja -palveluihin kuuluvat videoneuvottelujärjestelmät, videoneuvottelukamerat, kaiutinpuhelimet, kosketusohjaimet, kuulokemikrofonit, verkkokamerat sekä ohjelmistot, kuten Logitechin pilvipohjainen laitteenhallintajärjestelmä Sync. Tietosuojaseloste koskee näitä tuotteita jäljempänä kerrotuin poikkeuksin.

Lue lisää
Logitech Sync -palvelu

Logitech Syncin avulla käyttäjä voi valvoa ja hallita Logitech-videoneuvottelujärjestelmiä etänä. Sync-palvelussa on kaksi osaa eli Sync-sovellus ja pilvipohjainen Sync-portaali. Sync-portaalin käyttö edellyttää Sync-sovelluksen asentamista neuvottelutilan tietokoneelle. Kun Sync-sovellus on asennettu ja vahvistettu Sync-portaalissa, se viestii suoraan portaalin kanssa, jotta käyttäjä voi hallita ja valvoa järjestelmiä etänä.

Kun käyttäjä luo Logitech Sync -tilin, Logitech kerää erilaisia tietoja, kuten nimen, sähköpostiosoitteen, salasanan, maan ja organisaation nimen. Tietoja käytetään käyttäjän todentamiseen ja liittämiseen tilille ja laitteisiin.

Sync kerää vianmääritys- ja käyttötietoja, joiden avulla voidaan Sync-käyttökokemusta voidaan ylläpitää ja kehittää. Lisäksi Sync kerää seuraavat tiedot hallinta- ja valvontaominaisuuksien tarjoamiseksi:

  • Logitech-videoneuvottelutuotteen tiedot (nimi, laiteohjelmistoversiot, metatiedot)
  • Sync-sovelluksen versio
  • tietokoneen tiedot (käyttöjärjestelmän tyyppi ja versio, IP-osoite, tekniset tiedot)
  • käyttötiedot (vain metatiedot).

Alkuun

Jaybird-tuotteet ja -palvelut

Jaybird-tuotteisiin kuuluvat aktiiviseen elämäntapaan suunnitellut kevyet ja laadukkaat kuulokkeet niihin liittyvät tabletti- tai älypuhelinsovellukset, kuten Jaybird-sovellus. Tietosuojaseloste koskee näitä tuotteita jäljempänä kerrotuin poikkeuksin.

Lue lisää
Jaybird-sovellus

Jaybird-sovelluksella käyttäjät voivat

  • mukauttaa kuulokkeiden äänen
  • päivittää tuote- ja laiteohjelmistoasetuksia
  • tallentaa sijainnin, johon kuulokkeet viimeksi liitettiin
  • selata ja käyttää muiden käyttäjien jakamia esiasetuksia ja Spotify-soittolistoja.

Kun käyttäjä rekisteröi tilin, Logitech kerää erilaisia tietoja, kuten nimen, sähköpostiosoitteen, käyttäjän kuvan eli avatarin, senhetkisen sijainnin ja salasanan. Tietoja käytetään käyttäjän todentamiseen ja liittämiseen tilille ja laitteisiin. Jaybirdin voi aktivoida ja rekisteröidä myös Facebookin, Googlen ja Spotifyn kaltaisten kolmannen osapuolen OAuth2-todennuspalvelujen kautta.

Kun Jaybird-tuotetta käytetään sovelluksen kanssa tai kun sovellusta käytetään ilman Jaybird-tuotetta, Logitech-palvelimet vastaanottavat ja tallentavat automaattisesti muun muassa seuraavia tietoja:

  • tuotetiedot, kuten kuulokemalli tai sovellusversio
  • sovelluksen käyttötiedot, kuten käytetyt ominaisuudet ja kuulokkeiden yhdistämisajankohdat
  • käyttäjän ympäristössä olevien laitteiden löytämiseen liittyvät tiedot ja tuoteominaisuuksien, kuten uudelleennimeämistoiminnon, käyttötiedot
  • analytiikkatyökaluun lähetetyt tiedot, mukaan lukien ominaisuuksien käyttö, suorituskyvyn mittausarvot ja virheet, tarvittaessa käyttäjän suostumuksella.

Käyttäjän mukautetut määritykset varmuuskopioidaan turvallisesti, sillä Logitechin palvelimet vastaanottavat ja tallentavat muun muassa seuraavia lisätietoja:

  • nykyiset tuoteasetukset, kuten nimi, painikkeet ja ääniohjeasetukset
  • esiasetukset ja soittolistan tiedot.

Find My Buds (Etsi kuulokkeeni) -toiminnon sijaintitiedot tallennetaan mobiililaitteeseen, eikä niitä varmuuskopioida Logitech-palvelimille.

Alkuun

Ultimate Ears -tuotteet ja -palvelut

Ultimate Ears -kaiuttimet ja -kuulokkeet ovat laadukkaita ja kauniisti muotoiltuja. Ultimate Ears Pro- ja -CSX-korvamonitoreissa eli kuulokkeissa on mukautettava, ensiluokkainen istuvuus. Ultimate Ears -sovelluksissa voi ottaa käyttöön lisäominaisuuksia ja hallita ja mukauttaa kuuntelukokemusta entistä paremmin. Tietosuojaseloste koskee näitä tuotteita jäljempänä kerrotuin poikkeuksin.

Lue lisää
Ultimate Ears -mobiilitoiminnot ja -mukauttaminen

Käyttäjät voivat mukauttaa kuuntelukokemuksensa määrittämällä laitteensa Ultimate Ears -sovelluksen avulla. Sovellukset mahdollistavat usean laiteparin muodostuksen, napautuskomennot, monen käyttäjän DJ-toiminnon ja monia muita ominaisuuksia.

Mukauttamisen aikana käyttäjää saatetaan pyytää antamaan nimensä ja yhteystietonsa, mukaan lukien sähköpostiosoite ja salasana.

Logitech ei kerää mitään tietoja sisällöstä, jota käyttäjä toistaa Ultimate Ears -tuotteilla.

Ultimate Ears -tuotteiden integrointi muihin palveluihin

Tietyt Ultimate Ears -tuotteet, esimerkiksi Bluetooth-kaiuttimet, voi integroida kolmannen osapuolen palveluihin (esim. Amazon Alexa). Integroinnin ansiosta käyttäjän käytössä on tiettyjä toimintoja, kuten musiikin suoratoisto, tuotteiden ja palvelujen tilaaminen ja tietojen kysyminen.

Ultimate Ears -tuotteeseen yhdistettävien kolmannen osapuolen palvelujen käyttöönotto voi edellyttää käyttäjän rekisteröitymistä kyseisen osapuolen palveluun ja suostumista heidän ehtoihinsa. Kun yhteys on muodostettu, Ultimate Ears -laitteet voivat suoraan vastaanottaa kolmannen osapuolen tietoja ja lähettää tietoja niille.

Ultimate Ears -tuotteet eivät säilytä mitään kolmannelle osapuolelle lähetettyjä käyttäjän komentotietoja. Vain kolmansien osapuolten ja käyttäjän Ultimate Ears -tuotteen yhteyden säilyttämiseen vaaditut tiedot tallennetaan.

Mukautetut korvamonitorit

Ultimate Ears Pro- ja -CSX-korvamonitoreissa eli kuulokkeissa on mukautettava, ensiluokkainen istuvuus. Suurin osa Pro-laitteista edellyttää käyttäjän korvien muototietoja, jotka muu osapuoli, yleensä audiologi, luo digitaalisesti tai fyysisin muotein. CSX-tuotteen istuvuuden optimointi edellyttää käyttäjän korvien kuvaamista ja muototietoja. Logitech säilyttää korvien muototiedot korvamonitorien häviämisen, uudelleentilauksen tai valmistusvirheen varalta tai kunnes käyttäjä pyytää niiden hävittämistä.

Alkuun

SELOSTEEN MUUTOKSET

Logitech päivittää tätä selostetta aika ajoin. Jos Logitech tekee olennaisia muutoksia tähän selosteeseen tai käyttäjien henkilötietojen käyttötapaan, muutoksista ilmoitetaan näkyvästi ennen niiden toimeenpanoa.

Yhtiö ei tee ilman käyttäjän lupaa muutoksia, jotka heikentävät aiemmin kerättyjen henkilötietojen suojausta.

Tähän selosteeseen kannattaa tutustua säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla siitä, miten Logitech suojaa tietosi.

Kiitos Logitechia sekä yhtiön tuotteita ja palveluja kohtaan osoittamastasi mielenkiinnosta.