Browser not supported

IE8/IE9/IE10 is no longer a supported browser. Please use a more current browser to view our site.

A Logitech webhelyének adatvédelmi nyilatkozata

Mi, a Logitech Europe S.A., ebben az adatvédelmi nyilatkozatban elmagyarázzuk, hogyan gyűjtjük és használjuk fel az erre az adatvédelmi nyilatkozatra hivatkozó webhelyünk és mobiltelefonos webhelyeink (közös néven: „Webhely”) látogatóitól begyűjtött személyes adatokat. Ez az adatvédelmi nyilatkozat nem vonatkozik a más módon, például nem elektronikus formában vagy az eladott termékekkel gyűjtött adatokra, kivéve, ha egyértelműen közöljük írásban, hogy ez az adatvédelmi nyilatkozat vonatkozik az adott adatokra is.

Aktívan beküldött adatok

Ha felhív minket, e-mailt küld vagy kitölt valamilyen űrlapot az egyik Webhelyen, a felhasználó tudni fogja, milyen adatokat adott meg, mert ő maga küldi el azokat a számunkra. Az ilyen adatokat kérések megválaszolására vagy a felhasználónak nyújtott segítség során történő egyéb kommunikációra használjuk. Gyűjthetünk a Webhelyen keresztüli vásárlás esetén a megrendelések feldolgozásához szükséges adatokat. Ilyen adatok például a szállítási cím, a megrendelt termék típusa és a kapcsolatfelvételi adatok.

Passzívan megadott adatok

Webhelyeink felkeresésekor automatikusan megad bizonyos adatokat a számítógépéről vagy mobileszközéről, beleértve a Webhelyünkön végzett tevékenységeket, a használt hardver és szoftver típusát (például az operációs rendszerét és a böngészőét), a cookie-kban tárolt adatokat, az IP-címet, a hozzáférési időket, azt, hogy milyen weblapokat keresett fel korábban, azt, hogy milyen régióból kereste fel a weblapot, és hogy milyen weblapokat nyit meg (amelyik adat elérhető ezek közül). Webhelyünkön nyomkövetési „technikát” (a cookie-kat is beleértve) használunk a Webhely testreszabásához és fejlesztéséhez. Ezeket az adatokat arra használjuk, hogy jobban megértsük, mi érdekli a webhelyünket felkeresőket, ügyfeleket és lehetséges ügyfeleket, és hogy jobbá tegyük a Webhelyünket, szolgáltatásainkat és termékeinket. Jelenleg nem válaszolunk a böngészők „ne kövess” jeleire.

Az adatok megosztása

A felhasználók személyes adatait nem kölcsönözzük, nem árusítjuk és más módon sem osztjuk meg, kivéve a következő eseteket:

  • Használunk leányvállalatokat és velünk tulajdoni kapcsolatban nem lévő vállalatokat,mint a Logitech, Inc. az Amerikai Egyesült Államokban, hogy segítsenek nekünk a személyes adatok feldolgozásában, ami a szolgáltatások nyújtásához és szigorú titoktartási szerződési kötelezettségek által kötött vállalatunk működtetéséhez van szükségünk.
  • A felhasználók személyes adatait az alábbi esetekben adhatjuk ki: (a) hogy megfeleljünk a vonatkozó törvényi előírásoknak, jogszabályi követelményeknek és teljesítsük a jogszabályban előírt és jogi eljárási kötelezettségeinket és a bíróságok döntéseit; (b) hogy megvédjük saját jogainkat és tulajdonunkat vagy harmadik fél jogait és tulajdonát, beleértve a szerződések, szabályzati előírások és használati feltételek érvényesítését; (c) vészhelyzetben, beleértve alkalmazottaink és minden más személy biztonságát, illetve (d) csalások kivizsgálásával vagy megakadályozásával kapcsolatosan.
  • A felhasználók személyes adatait megoszthatjuk olyan üzleti alku keretében (vagy üzleti alku tárgyalása során), amely vállalatunk vagy vállalati eszközeink részének vagy egészének értékesítésére vagy átadására irányul. Ezek az alkuk kiterjedhetnek minden egyesülésre, pénzügyi támogatásra, tulajdonszerzésre vagy csődeljárásra.
  • A felhasználó jóváhagyásával.

Ezenkívül szabadon felhasználhatjuk és megoszthatjuk azokat az összesített és szerkesztett adatokat, amelyeket nem lehet a felhasználó személyének azonosítására használni.

Adatbiztonság

Használunk SSL-tanúsítványokat, adathozzáférés-korlátozásokat, víruskereső szoftvereket és tűzfalakat, hogy csökkentsük a személyes adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés kockázatát. Semmilyen interneten vagy vezeték nélküli hálózaton át végzett adatátvitel sem teljesen biztonságos. Legyen tudatában a biztonsági kockázatoknak, amikor elküldi nekünk személyes adatait.

EU-USA Adatvédelmi pajzs és Svájc-USA adatvédelmi Pajzs

A Logitech és amerikai egyesült államokbeli jogalanyaink, köztük a Jaybird LLC, a Lifesize Communications, a Logitech Latin America Inc. és az Ultimate Ears Inc., részt vesznek az EU-U.S. A Privacy Shield Framework és a Swiss-U.S. Az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma által meghatározott, az Európai Unióból és Svájcból az Egyesült Államokba átutalt személyes adatok begyűjtésére, felhasználására és megőrzésére vonatkozó adatvédelmi védelmi keretrendszer. Ha bármilyen ellentmondás van az adatvédelmi irányelvek és az Adatvédelmi védelmi elvek között, akkor az Adatvédelmi irányelvek irányadók. Ha többet szeretne tudni a Privacy Shield programról, és megtekintheti a tanúsítványunkat, látogasson el a https://www.privacyshield.gov webhelyre.

Az egyes Adatvédelmi pajzs keretrendszerek értelmében felelősek vagyunk a kapott személyes adatok feldolgozásáért, továbbá a nevünkben eljáró harmadik feleknek történő továbbítás esetében. Eleget teszünk az Adatvédelmi pajzs elveinek minden az EU-ból és Svájcból kapott személyes adatok továbbítása terén, beleértve a továbbhárított felelősségvállalási rendelkezéseket. Az Adatvédelmi pajzs keretrendszerek értelmében kapott vagy továbbított személyes adatok tekintetében a Logitech az Egyesült Államok Szövetségi kereskedelmi bizottságának hatásköre alá tartozik. Esetenként kötelezve lehetünk személyes adatokat kiadni törvényes kérelmek esetében, a nemzetbiztonsági vagy bűnüldözési követelményeket beleértve.

A Privacy Shield elveinek megfelelően elkötelezzük magunkat, hogy panaszainkat személyes adataink gyűjtésével vagy felhasználásával oldjuk meg. Az EU és a svájci állampolgárok a Privacy Shield házirendünkre vonatkozó megkeresésekkel vagy panaszokkal kapcsolatban kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeken keresztül.

Amennyiben olyan adatvédelmi vagy adatbiztonsági aggálya van, amelyre nem nyújtottunk kielégítő választ, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Egyesült Államokban található (ingyenes) önálló vitarendezőhöz az alábbi űrlap használatával: https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

Bizonyos feltételek esetében – melyek az Adatvédelmi pajzs weboldalán vannak kifejtve – Ön kötelező érvényű döntőbíróságot kérhet, amennyiben az egyéb vitarendezési folyamatok nem vezettek eredményre.

Csak humánerőforrás adatok esetén: Elkötelezzük az együttműködést az EU adatvédelmi hatóságaival (DPA) és a svájci szövetségi adatvédelmi biztossal (FDPIC), és alkalmazkodunk az ilyen hatóságok által adott tanácsokhoz. az EU-ból és Svájcból átruházott humánerőforrás-adatokhoz, az Egyesült Államokhoz a munkaviszony keretében.

A Logitech az Egyesült Államok Szövetségi Kereskedelmi Bizottságának ("FTC") vizsgálati és végrehajtási hatáskörébe tartozik.

AZ ADATOKHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS ÉS AZ ADATOK FELÜGYELETE

Lehetősége van arra, hogy frissítsen vagy töröljön/elérhetetlenné tegyen bizonyos Önre vonatkozó személyes adatokat. A fenti módszerek használatával a blogról, közösségi fórumokról és a felügyeletünk alatt álló egyéb nyilvános területekről is kérelmezheti személyes adatainak eltávolítását. Amennyiben az adatokat nem tudjuk eltávolítani, tudatjuk a felhasználóval ennek okát. A reklámcélú e-mailek fogadását a kapott e-mailben szereplő, az előfizetés lemondására irányuló utasítások követésével, vagy a Webhely előfizetés-kezelő weblapján (http://www.logitech.com/subscribe) szüntetheti meg.

Az adatok felülvizsgálatára irányuló kérését a felkérés beérkezésétől számított harminc napon belül megválaszoljuk.

Személyes adatainak megadásakor kérheti, hogy személyes adatait csak bizonyos célokra használjuk fel. Amennyiben a személyes adataival, a Nyilatkozattal vagy eljárásainkkal kapcsolatos kérdése, kérése vagy megjegyzése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot a support.logitech.com/response-center címen vagy az alábbi lehetőségek használatával:
Telefon: +1 510-795-8500
Kapcsolatfelvétel: support.logitech.com/response-center
Levelezési cím: Logitech Privacy Officer, 7700 Gateway Blvd., Newark, CA 94560 USA

Ha nem elégedett a válasszal, panaszával vagy vitatott ügyével az Ön területén az ügyben joghatósággal bíró állami vagy egyéb adatvédelmi szervezethez fordulhat.

Cookie-k

A Logitech cookie-kat, alapvető kis adatfájlokat használ, melyek a számítógépén, táblagépén, okostelefonján vagy egyéb eszközén kerülnek tárolásra. Kattintson ide, ha szeretne többet megtudni a cookiek-ról.

EEA értesítés

Amikor átküldjük személyes adatait az Európai Gazdasági Közösség területéről más országokba, számos jogi mechanizmust, például típusszerződéseket használunk annak biztosítására, hogy a felhasználók jogai és adataik védelme a folyamat során továbbra is érvényes legyen az adatokra. Kérjük, nézze át az EU-ban tartózkodókra vonatkozó adatfeldolgozási eljárásainkra vonatkozó további tudnivalókat.  Kérjük, nézze át az EU-ban tartózkodókra vonatkozó adatfeldolgozási eljárásainkra vonatkozó további tudnivalókat.

Érvényességi dátum és módosítások

Időnként módosítjuk az adatvédelmi nyilatkozatot, ezen módosítások jelentős mértékűek is lehetnek. Az adatvédelmi nyilatkozatot érdemes minden alkalommal elolvasni, amikor felkeresi Webhelyünket, hogy értesüljön a változásokról. Ha az adatvédelmi nyilatkozat frissítése után is folytatja Webhelyünk használatát, azzal elfogadja a módosításokat.

Ha kérdése van az adatvédelmi nyilatkozatról, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi lehetőségeket használva:
Telefon: +1 510-795-8500
Kapcsolatfelvétel: privacy@logitech.com
Levelezési cím: Logitech Privacy Officer, 7700 Gateway Blvd., Newark, CA 94560 USA

Jelen adatvédelmi nyilatkozat 2018. augusztus 15 érvényes.